Pop pevač Masimo Savić, kog očekuje koncert 20. februara u beogradskom Sava centru, objaviće novi album 'Jedan dan ljubavi' u ponedeljak 26. januara za zagrebački Aquarius Records.

Naslednik hit albuma „Dodirni me slučajno” (2011), CD „Jedan dan ljubav” donosi singl/spotove koji su već postali hitovi „Suze nam stale na put” i „Ispod nekog drugog neba” kao i još deset novih pesama. Za Masimov novi album pesme su pisali Predrag Martinjak, Eni Kondić, Amil Lojo, Zoran Predin, Arsen Dedić, Dalibor Prohaska i Dado Pastuović- Nevera.

„Jedan dan ljubavi” radila je proverena ekipa producenata Nikša Bratoš, Predrag Martinjak i Ivan Popeskić, dok je na nekoliko pesama svirao svetski priznati gitarista Dejvid Rouds, čuven po višedecenijskoj saradnji sa Piterom Gebrijelom.

Dizajn novog albuma poveren je Sanji Bahrah i Mariju Krištofiću, s kojima je Masimo sarađivao na prvom albumu sastava Dorijan Grej.

– Presrećan sam što se vraćam u Beograd, jer je to grad koji jako volim i čija mi publika što se tiče emocija svaki put strahovito puno pruža. A emocija je ključna reč za sve moje koncerte u Sava centru. Jednostavno, to je dvorana u kojoj se izuzetno dobro osećam –  kaže Masimo.

U Beograd Masimo dolazi 20. februara u okviru promotivne turneje „Jedan dan ljubavi”, a ulaznice su u prodaji po cenama od po 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim, Ticketline, Gigstix i DDtickets.loading...