JEDAN OD NAJBRŽIH POROĐAJA IKADA: Bebu donela na svet za nekoliko sekundi

- U jednom trenu sam pisala poruku prijateljici, a već u drugom sam držala svoju treću ćerku u rukama - podelila je srećna mama svoje porođajno iskustvo.

Trudnica
Pixabay.com

Sofi Bug (29) mogla bi da uđe u Ginisovu knjigu rekorda zbog brzine porođaja – bebu je donela na svet za samo 27 sekundi!

Kako prenosi The Sun, Sofi je bila kod kuće kad je osetila trudove, ali mislila je da je to uobičajeno, jer joj se približavao termin porođaja. Međutim, trudovi nisu prestajali i Sofi je tada shvatila da će njena devojčica upoznati svet brže nego što je mama očekivala.

Kako nije bilo vremena da stigne do bolnice morala je da se porodi kod kuće, ali priznaje da nije mogla ni da sanja da će porođaj biti tako lagan, brz i jednostavan.

– Nije mi pukao vodenjak, nisam osetila nikakve bolove u stomaku. Suprug i ja smo pozvali hitnu, a oni su mi rekli da ću morati da se porodim kod kuće. Legla sam na pod i samo jedan jači stisak bio je dovoljan da moja Mili dođe na svet – izjavila je novopečena mama.

Ali, ovo nije prvi put da se Sofi porodi za tili čas. Prvu kćerku rodila je posle samo 12 minuta, a drugu posle 26 minuta.

– U jednom trenu sam pisala poruku prijateljici, a u drugom sam već držala svoju treću kćerku u rukama. Doslovno je samo jedan stisak bio dovoljan. Ovo mora da bude rekord, bilo je tako brzo i neočekivano – kaže Sofi.