Jedite OVE biljke i gledajte kako vam rastu grudi

Žena
Pixabay.com

Devojke su poslednjih godina “poludele” za velikim grudima, pa sve češće čujemo kako odlaze na plastične operacije i silikone ugrđuju gde stignu. Takođe, poznato je da postoje i korekcije na koje moraju neminovno da odlaze i da nanovo prolaze kroz bolne trenutke. Srećom, postoje načini da povećate grudi i to uz dobro poznate namirnice.

 

Ako se malo pozabavite ovom tematikom, dovoljno je da odete na pijacu ili u prodavnicu zdrave hrane, tražite sledeće namirnice i gledate kako grudi polako počinju da rastu:

Lan

Lan, naravno, možete pazariti gde god želite. Ove smenke možete da konzumirate na različite načine – na primer, u jogurtu ili ga samlevenog uzimajte na kašičicu. Naime, lan poseduje fitoestrogene, koji se u njemu zovu lignani, a upravo je lan biljka koja je najbogatija ovom biljnom hemikalijom. Osim što pomaže vašim grudima da porastu, štiti vas i od ćelija raka.

Piskavica

Piskavica, kao lekovito bilje, ne mora da se uzima oralno. Tačnije, najbolje je da je ostavite u vodi preko noći, a da zatim tom istom vodom u kojoj je piskavica stajala, masirate grudi.

Morač

Ova biljka sadrži fitoprogesteron koji pomaže telu da poveća proizvodnju progesterona. Pored toga, morač pomaže telu da proizvodi više prolaktina, koji stimuliše proizvodnju veće količine mleka, ali i rasta tkiva u grudima. Sjajna zamena za morač je sladić.

Divlji jam

Možda vam ova biljka nije poznata? Divlji jam je u srdstvu sa batatom, odnosno slatkim krompirom. Jam je pun je fitoestrogena, hemikalija koje imaju vrlo sličnu strukturu ženskim polnim hormonima – estrogenima, i na sličan način i deluju na telo i grudi. Od ove biljke proizvode se i kapsule.