Američki glumac Čarli Šin tužio je zbog klevete tabloidni časopis Nešenel inkvajerer (National Enquirer), koji je objavio da je Šin silovao pokojnog glumca Korija Hejma kao tinejdžera.

 

Šin je u tužbi podnetoj u petak u Los Andjelesu nazvao optužbe tog tabloida “besmislenim” i “odvratnim”.

Časopis je u izdanju od 8. novembra preneo izjavu glumca Dominika Braše koji je naveo da je Šin silovao Hajma tokom snimanja filma “Lukas” iz 1986. godine, kada je dečak imao 14 godina, a Šin 20.

Kori Hejm je umro 2010. godine.

Kompanija Ameriken midija, koja izdaje Nešenel inkvajerer, juče je saopštila da se “raduje parnici” i pozdravila priliku da se razotkriju Šinove “izopačenosti”.

 

Kori Fildman, sa kojim je Hejm počeo karijeru i glumio u više folmova, pre nekoliko godina je u svojim memoarima “Coreyography” otkrio da su on i njegov imenjak bili žrtve seksualnog zlostavljanja.

 
Fildman se prisetio priče koju je tada 14-godišnji Hejm podelio s njim. Radi se o snimanju filma “Lukas” iz 1986. tokom kog je Hejma jedan muškarac ubedio kako je savršeno normalno da stariji muškarci i dečaci u šoubiznisu imaju seks i da je to nešto što svi muškarci rade.

Tada su otišli u izolovan prostor između prikolica i Hejm je silovan.

Kada mu je Hejm ispričao tu priču, rekao je Koriju Fildmanu: “Pa, pretpostavljam da sada i mi možemo tako da se igramo.”

Fildman je bio užasnut predlogom i otkrio je da je Hejmov napadač i dan danas jedan od najuticajnijih moćnika u filmskoj industriji. Šuškalo se da je napadač bio Čarli Šin, koji je od Hejma bio stariji samo šest godina.loading...