JEDNA BIOGRAFIJA MOŽE BITI DOKAZ? Čarli Šin tužio tabloid zbog objave da je SILOVAO POKOJNOG GLUMCA

Čarli Šin
Beta

Američki glumac Čarli Šin tužio je zbog klevete tabloidni časopis Nešenel inkvajerer (National Enquirer), koji je objavio da je Šin silovao pokojnog glumca Korija Hejma kao tinejdžera.

 

Šin je u tužbi podnetoj u petak u Los Andjelesu nazvao optužbe tog tabloida “besmislenim” i “odvratnim”.

Časopis je u izdanju od 8. novembra preneo izjavu glumca Dominika Braše koji je naveo da je Šin silovao Hajma tokom snimanja filma “Lukas” iz 1986. godine, kada je dečak imao 14 godina, a Šin 20.

Kori Hejm je umro 2010. godine.

Kompanija Ameriken midija, koja izdaje Nešenel inkvajerer, juče je saopštila da se “raduje parnici” i pozdravila priliku da se razotkriju Šinove “izopačenosti”.

 

Kori Fildman, sa kojim je Hejm počeo karijeru i glumio u više folmova, pre nekoliko godina je u svojim memoarima “Coreyography” otkrio da su on i njegov imenjak bili žrtve seksualnog zlostavljanja.

 
Fildman se prisetio priče koju je tada 14-godišnji Hejm podelio s njim. Radi se o snimanju filma “Lukas” iz 1986. tokom kog je Hejma jedan muškarac ubedio kako je savršeno normalno da stariji muškarci i dečaci u šoubiznisu imaju seks i da je to nešto što svi muškarci rade.

Tada su otišli u izolovan prostor između prikolica i Hejm je silovan.

Kada mu je Hejm ispričao tu priču, rekao je Koriju Fildmanu: “Pa, pretpostavljam da sada i mi možemo tako da se igramo.”

Fildman je bio užasnut predlogom i otkrio je da je Hejmov napadač i dan danas jedan od najuticajnijih moćnika u filmskoj industriji. Šuškalo se da je napadač bio Čarli Šin, koji je od Hejma bio stariji samo šest godina.