Jedna novinarka je sprovela eksperiment: Registrovala se na sajtu za snimanje veb-kamerama BongaCams i zaradila 800 evra!

Tokom pandemije je na internetu počelo da se pojavljuje mnogo informacija o alternativnim načinima zarade. Počeli smo da se pitamo šta nude savremene mogućnosti i koje opcije su vredne pažnje. Posebno nas je zainteresovala sfera snimanja veb-kamerama i odlučili smo da proverimo da li hiljade devojaka zaista dobro zarađuju na sajtovima za odrasle.

Promo

Za početak smo razgovarali sa nekoliko modela koji se snimaju veb-kamerama i imaju naloge na društvenim mrežama. Ispostavilo se da mnoge od njih rade u paru sa svojim muževima i momcima, a neki se snimaju zajedno sa svojim devojkama.

Rešili smo da se pozabavimo svetom veb-kamera i da vidimo kako sve to funkcioniše iznutra. Radi toga se jedna novinarka registrovala na BongaCams – sajtu za snimanje veb-kamerama koji se nalazi na 36. mestu u svetu prema Alexa rejtingu. Na specijalnoj stranici sajta BongaCamp postoje informacije o zaradama devojaka tokom poslednjih meseci. Evo nekoliko snimaka ekrana za primer:

Promo

Celokupan proces prijavljivanja je trajao oko 10 minuta i nakon pola sata prijava je bila odobrena. Novinarka je odlučila da odmah isproba kako sve radi. Snimala se ekskluzivno u kupaćem kostinu, bez skidanja, i sa korisnicima je razgovarala samo o svakodnevnim temama. Radeći samo po nekoliko sati, uspela je da zaradi 800 evra za nekoliko dana! Moramo priznati da niko nije očekivao ovakav rezultat!

Pored toga, novinarka je pričala sa nekoliko modela koji se snimaju veb-kamerama – sa jednom devojkom i jednim parom, koji već neko vreme rade preko sajta BongaCams. Oni su potvrdili da se radeći od kuće i prosto komunicirajući sa korisnicima može zaraditi pristojan novac. Nije neophodno da izgledate kao model ili da znate neke posebne trikove.

Nakon što je radila putem sajta BongaCams samo nekoliko dana, novinarka se uverila da sajtovi za snimanje veb-kamerama pružaju najpovoljnije moguće uslove za zaradu. Pošto omogućavaju da se radi od kuće i da se bude onlajn u bilo koje vreme, sajtovi za snimanje veb-kamerama se definitivno mogu nazvati najpristupačnijim izvorom zarade.