Jedna od najlepših oda srpskoj prestonici! MAGNIFICO PEVA “PESMU O BEOGRADU” (VIDEO)

Magnifico
Promo

O lepoti Beograda su pevali mnogi, a šarmu naše prestonice nije odoleo ni poznati slovenački muzičar Magnifico.

 

Robert Pešut Magnifico (Manjifiko) važi za jednu od najintrigantnijih pojava na Balkanu, poznat je po prepoznatljivom humoru i poigravanju sa mnogim žanrovima. Za svoju muziku kaže da je retro šik, kombinacija balkan-disko šlagera i džeza.

Tokom dvadesetpetogodišnje muzičke karijere izdao je 11 albuma i postao poznato ime širom sveta. Njegov četvrti album “Export/Import“ (2004) doneo mu je uspeh širom Evrope, a izdavačka kuća Sony objavila ga je u čak 56 zemalja.

Komponovao je muziku za hit filmove „Montevideo, Bog te video!“, i „Montevideo, vidimo se!“ i popularnu seriju „Senke nad Balkanom“. Poznat je po hitovima: „Samo malo“, „Pukni zoro“, „Hir aj kam, hir aj go“, „Giv mi mani“, „Divna“, „Silvija“ i „Pismo kumu (Rambo Rambo)“.

Pevajući, uz pratnju orkestra, “Pesmu Beogradu“ Vojina Popovića, popularnog šlager pevača iz posleratne Jugoslavije, uz prepoznatljivu dozu humora, pozvao je svoje fanove da mu se pridruže na spektakularnom koncertu koji priprema za 15. april u Belexpocentru.

Po njegovim rečima, naš grad nosi u srcu i uvek mu se rado vraća, pa se samim tim raduje ponovnom dolasku i susretu sa svojom publikom.  

Ograničen broj ulaznica za beogradski koncert Magnifica, mogu se nabaviti putem Eventim i Gigstix prodajne mreže, po promo ceni od 1.190 dinara za parter i 1.790 dinara za VIP.loading...