Film koji je sniman širom sveta, predstavlja publici predstavlja na jedan nov i specifičan način različite kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja, i sve to kroz priču o ljubavi, snovima, lepoti, zabavi.

– Pre svega želim da ljudi uživaju u ovom filmu, jer to je prvenstveno zabava. Bio je to pravi izazov raditi sa glumcima iz različitih zemalja, kultura, ali i prava radost. Naročito sa Dhanushom, koji je snimio toliko filmova u Indiji. Bilo je neverovatno, naročito kada bismo na kraju svakog snimajućeg dana sedeli i pričali o filmu, o njegovoj ulozi, ali i o različitim pristupima snimanju filma generalno. Snimanje je bilo veoma kompleksno, ali je bilo jako važno da snimamo u različitim zemljama kako bismo preneli autentičnu atmosferu. Često je bilo veoma teško uklopiti sve, ali vredelo je. Svaka država koju su na svom putovanju protagonisti filma posetili, doprinela je priči, celokupnoj avanturi – rekao je Ken Skot, reditelj filma.

Film prati Aja, uličnog mađioničara iz Mumbaija koji nakon smrti majke kreće na naobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao.

Pronalazi ljubav u švedskoj prodavnici nameštaja Ikea, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu kroz plesanje u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana.

Na kraju shvata šta je pravo blago u životu i ko zaista želi da bude…