Jedna stvar koju radi tokom seksa otkriće vam da li je on dobar ljubavnik

Ako kraj sebe imate muškarca koji u seksu redovnobarem jednu od navedenih stvari, savetujemo vam da ga ne puštate.

Uvek se brine da prvi doživite orgazam, a kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantične drame koju volite, samo što je pravo i događa se upravo vama.

Uslugu uvek vraća uslugom. Tačnije, kada mu pružite oralni seks, on vam ga uvek „vrati”. Da stvar bude još bolja, on se čak češće „spušta dole” nego vi, pa vam tako vraća za sve one partnere koji to za vas nisu uradili jer su bili najgori ikad.

On nikada ne ignoriše vaše erogene zone koje nisu vagina. Osim toga, on tačno zna koje su.

S njim možete isprobati nove stvari, jer se ne boji noviteta, a uz njega se osećate toliko opušteno da mu možete reći svoje najblesavije seksualne fantazije bez da se osećate smešno.

Obasipa vas kompliementima bez obzira na to koje je doba dana, meseca ili godine, bez obzira jeste li smršale ili ste se ugojile.

Ljubi vas nakon oralnog seksa. Nije važno ko je davao ili primao, on samo zna da ste vas dvoje zajedno i da su telesne tečnosti nešto normalno. Nijedan deo vašeg ili njegovog tela nije mu odbojan.

Kažete mu da je najbolji kojeg ste ikad imale i ne lažete. Zaista, zaista ne lažete. Toliko ne lažete da masturbirate dok razmišljate o njemu, a zajedno ste!