JEDNOSTAVNIJE JE NEGO ŠTO MISLITE: Otkrivamo vam 10 koraka da postanete SAVRŠENA DEVOJKA

Našli ste savršenog dečka? Ukoliko tražite način da ga usrećite i zadržite, mi vam otkrivamo kako da uz 10 jednostavnih koraka budete savršena devojka koja će to postići.

pixabay.com

Biti savršena devojka je sasvim jednostavno. Potrudite se da se vaš muškarac oseća voljeno i posebno i on će vas obožavati. Takođe, potrebno je da na umu imate nekoliko trikova koji mogu da vam pomognu. Moguće je da vi već znate neke od njih i da ih primenjujete nesvesno. Ali ako ih ne primenjujte vreme je da počnete i da potpuno zaludite svog čoveka koji će vas sve više voleti iz dana u dan. Idemo redom…

Učinite ga boljim čovekom

Dobra devojka ne uči muškarca da bude romantičan i kavaljer. Ona ga poznaje od glave do pete, zna kako razmišlja i kakve probleme ima i pomaže mu da ispravi svoje nedostatke. Da li motivišete svog dečka da ostavri svoje snove? Da li razgovarate o njegovoj budućnosti i potencijalima koje ima? Jedna od boljih osobina dobre devojke je njena mogućnost da usmerava i oblikuje svog čoveka tako da postane bolji nego što je to bio ranije.

Neka se oseća posebno

Svaki dečko voli da ga njegova devojka mazi i tetoše. Posebno pred drugima. Ali naravno on vam to nikada neće priznati. U stvari možda izgledati da mu vaša pažnja pred drugima smeta, ali duboko u sebi, verujte nam, on čezne za tim.

Preuzmite inicijativu u krevetu

Iako svi misle da je seks nešto što se u spvaćoj sobi odigrava na inicijativu muškarca. Ali svi mi znamo da žene uživaju u seksu podjednako kao i snažniji pol. Stoga s vremena na vreme preuzmite incijativu. Svaka dobra devojka ume da bude stidljiva, ali s vremena na vreme ume da pokaže nekoliko seksi trikova koji ga veoma prijatno iznenade.

Impresionirajte njegovu porodicu i prijatelje

Ukoliko želite da budete dobra devojka, ovo je odličan način da to i započnete. Možda je vaš dečko oduševljen vama i kuje vas u zvezde ali… on iza sebe ima poveliki broj ljudi koje treba takođe da impresinirate. Svaki put kada ste u društvu njegovih prijatelja i porodice trudite se da učestvujete u razgovoru i da budete razdragani.

Viđajte se ali ne preterujte

Svaki dečko voli devojku koja je nezavisna ali ipak zavisna. Neke devojke su prilično smotane i zahtevaju od dečka da im pomogne u svemu. S druge strane tu su i one koje su pa previše nezavisne. Momci vole one koje su u sredini. Svaki muškarac voli da se nađe svojoj devojci onda kada joj je potrebno. Tu do izražaja može da dođe nekoliko stvari ili njegov zaštitinički instinkt ili želja da vas impresionira ili udovolji. Ukoliko vam vaš dragi nije potreban da nešto uradite, ali i dalje želite da bude pored vas jer vam prija njegova blizina, on će vas zbog toga voleti. Momci možda cene devojke kojima je stalno potrebna pomoć ili one koje su preterano nezavisne, ali kako vreme bude prolazilo on će se sve više zaljubljivati u vas i želeće devojku kojoj nije potreban, već koja želi da bude sa njim.

Ljubav
Pixabay.com

Zaslužite njegovo poštovanje

Žene žele da se muškarci prema njima ophode sa poštovanjem i to muškarci znaju. Ali dobra devojka ne zahteva poštovanje ona ga zaslužuje. Ukoliko verujete u sebe i svoje sposobnosti i imate snažnu o odlučnu ličnost vaš dečko će vas poštovati zbog toga kakva ste osoba.

Obucite se kao milion dolara

Za muškarca nema ništa seksipilnije od devojke koja obasja sobu u kojoj se pojavi svojom pojavom. Budite ta devojka. Kada čitava soba zastane i pogleda u vas osetićete kako srce vašeg dragog kuca ponosom i srećom. Zato svaki put kada izađete sa njim obucite se kao milion dolara.

Budite inteligentne i vickaste

Dobra devojka je svesna sveta oko sebe. Ne treba da budete naučnik ali možete da budete duhoviti i inteligentni kada razgovarate sa njim. Ako to uspete nema šanse da će ikada sebi dozvoliti da izgubi nekoga poput vas. Ne kažemo da treba da budete enciklopedija na dve noge, inteligentna osoba je ona koja zna nekoliko stvari, ali ih zna veoma dobro.

Vodite računa o sebi i svom dragom

Da li vodite računa o sebi? Ispunite svoj život srećom i pozitivizmom. Vežbajte, izgledajte lepo osećajte se dobro. Ako ste oboje zadovoljni sobom i svojim životima širićete pozitivizam koji će vam doneti mnogo toga dobrog u život.

Možete da budete muškarac kad to zatreba

Muškarac želi da njegova devojka bude slatka i brižna, ali s vremena na vreme, pogotovo kada je na televizoru fudbalska utakmica njemu ne bi smetalo da sednete sa njim i njegovim društvom i navijate iz svega glasa. Zato se slobodno priključite muškom klubu s vremena na vreme i dobro se zabavite.

Iskoristite ove jednostavne savete i postanite devojka njegovih snova koju će zauvek voleti.