JEDNOSTAVNIJE NEGO ŠTO MISLITE: Srećni parovi otkrili tajnu uspeha u spavaćoj sobi

Toliko je jednostavno da ne znamo kako nam ranije nije palo na pamet.

Ljubav
pixabay.com

Svi žele da imaju odličan seks i da poboljšaju svoj seksualni život. Potrebno je da znate par trikova ili usvojite ideju parova koji kažu da imaju sjajan seks samo zato što rade jednu stvar. Oni postavljaju sebi ciljeve koje žele da ispune u različitim oblastima života.

Oni koji su ocenili svoj seksualni život kao odličan rekli su u 92 odsto slučajeva da postavljaju sebi neke ciljeve, dok su 52 odsto onih koji su ocenili seksualni život kao dosadan rekli da se ne drže ciljeva ili da ih uopšte ni nemaju.

Postavljanje zajedničkih ciljeva sa partnerom daje bolje rezultate u 82 odsto slučajeva. Takođe, ti parovi češće idu u savetovališta ili kod terapeuta za parove. Ciljevi treba da se tiču vaših želja i očekivanja u seksu, ali i očekivanja kada je u pitanju novac, zdravlje i fizička aktivnost.

Oko 44 odsto njih je reklo da su sa partnerom postavili jasan cilj da žele više seksa, da probaju nove poze ili nešto sasvim drugačije, dok je 49 odsto njih reklo da se zajednički planovi više odnose na odnos van kreveta i da podrazumevaju više otvorenosti, iskrenosti i poverenja, piše Kosmopolitan.

Seksualni život zahteva da ga negujete i održavate zajedno sa partnerom. Stičite pozitivne i zdrave navike, negujte vaše telo i posvetite pažnju partneru. Isplatiće vam se i to višestruko.