Neki to smatraju kanapeima, a neki ga služe i kao glavno jelo!
Potrebni sastojci:
8 krugova parizera
100 g feta sira
50 g sitno seckanog kikirikija
150 g kukuruza šećerca iz konzerve
prstohvat bibera
prstohvat ljute aleve paprike
Način pripreme:
Parizer kratko propržiti u tiganju na malo ulja i sa obe strane pustiti da zarudi. Izmrviti feta sir i njega pomešati sa iseckanim kikirikijem. Toj smesi dodati pavlaku, alevu papriku i biber, kao i kukuruz šećerac i promešati dok se ne sjedini. Svakom krugu parizera raseći poluprečnik, uviti ga da liči na kupu i puniti smesom. Zatim pričvrstite čačkalicom. Ovaj proces možete izmeniti tako što parizer nećete pržiti već kada ga napunite možete da prekriti kačkavaljem i ostaviti u rerni da se kakčkavalj istopi. Prijatno!!!