Jelena Tomašević rasprodala Sava centar, ZAKAZAN NOVI KONCERT

Jelena Tomašević
Promo

Ulaznice za koncert Jelene Tomašević 25. oktobra u beogradskom Sava centru su rasprodate, pa će naša popularna pevačica zbog velikog interesovanja publike u ovoj dvorani da nastupi i 4. novembra!

 

Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima ne krije zadovoljstvo što će i drugi put u kratkom roku da otvori vrata Sava centra za sve ljubitelje njene muzike.

– Još odavno sam sanjala da imam svoj prvi veliki koncert u Sava centru i sve se dešava onako kako sam to i zamislila, ali nisam pretpostavljala da ćemo imati dva takva koncerta u roku od samo desetak dana. To pokazuje koliko divnu publiku imam, i od srca sam joj zahvalna na velikoj podršci – rekla je Jelena.

Oba koncerta u Sava centru, 25. oktobra i 4. novembra biće prava mala remek dela kada je reč o scensko-vizuelnim efektima, za šta se brine tim Minacord produkcije, na čelu sa Željkom Joksimovićem, dok se o organizaciji brine Bane Obradović iz Melos estrade.

– Na bini će se naći veliki broj izvrsnih muzičara zajedno sa mnom, i zaista smo se potrudili da publika uživa od samog početka. Uzbuđena sam zbog svega, i imam posebnu vrstu emocije pred koncerte, jer je Sava centar mesto na kom sam pobedila na Beoviziji, tu sam ostvarila pobedu i na takmičenju za mlade talente “3K dur”. Izvešću pesme sa moja dva dosadašnja albuma, “Panta rei” i “Ime moje”, i kao što sam već rekla, biće brzih pesama, ali i balada, za svakog po nešto – istakla je Jelena, najavivši i nekoliko iznenađenja.

Ulaznice za koncert 4. novembra, koji počinje od 20 časova, mogu da se nabave na prodajnim mestima Eventim i na blagajni Sava centra.