“Jeste li ćutali ili su vas ućutkali?” Princ Hari i Megan Markl u NAJŠOKANTNIJEM intervjuu do sad izneli SVU PRLJAVŠTINU porodice

Najava velikog intervjua u kojem su princ Hari i Megan Markl otvorili dušu čuvenoj Opri Vinfri emitovana je u nedelju na kanalu CBS i nagoveštava razgovor koji će ceo svet želeti da čuje.

Printscreen/BBC News

“Samo želim da svima dam do znanja da nema teme koja je zabranjena”, rekla je Vinfri, a onda se obratila vojvotkinji od Saseksa: “Jeste li ćutali ili su vas ućutkali?”.

Zvuči kao da je došlo do prelomne tačke”, nastavlja Opra, a onda Hari u jednom trenutku odgovara: “Moja najveća briga bila je da se istorija ne ponovi”.

Na kraju najave, Opra zaključuje: “Ovde ste rekli neke prilično šokantne stvari”, a na šta tačno misli, trebalo bi da saznamo 7. marta, kad će intervju biti emitovan.

Hari i Megan vodiće razgovor s Oprom zajedno, ali i svako posebno, a u drugoj najavi saznajemo da je Hari dosta pričao o svojoj majci, princezi Dajani.

“Zaista mi je laknulo i srećan sam što sedim ovde i razgovaram s vama dok je moja supruga kraj mene, jer ne mogu ni da zamislim kako joj je bilo da prolazi kroz ovakve situacije svih tih godina. Zato što je za nas dvoje bilo neverovatno teško, ali bar imamo jedno drugo”, rekao je Hari govoreći o nepodnošljivom pritisku javnosti s kojim se Dajana suočavala.

Princ Hari i Megan ovim intervjuom progovaraju javno prvi put otkad su napustili britansku kraljevsku porodicu i odrekli se svojih kraljevskih dužnosti zbog neslaganja s ostalim članovima i suočavanja s ogromnom medijskom pažnjom, podseća Jutarnji.

Vinfri će razgovarati s Megan, vojvotkinjom od Saseksa, u velikom intervjuu, pokrivajući sve, od trenutka kada je Megan postala članica britanske kraljevske porodice, preko njenog braka i majčinstva, do filantropskog rada i načina na koji se nosi sa životom pod pritiskom javnosti… Kasnije će se pridružiti princ Hari koji će govoriti o preseljenju u SAD, budućim nadama i snovima o svojoj proširenoj porodici”, stoji u najavi kanala CBS koji će 90-minutni specijal prikazati u udarnom terminu.