JEZIVA ISPOVEST SLAVNE VODITELJKE: Posle silovanja osećala sam se kao smeće (FOTO)

voditeljka
printscreen/instagram.com/thestephaniegiorgi/

Traume od silovanja ostaju zauvek, a rane se leče ceo život. Mnoge žene ćute i nikom ne kažu šta im se dogodilo. Razlog je u većini slučajeva osećaj sramote. Voditeljka Stefani Giorgi odlučila je da progovori o tome što se njoj desilo i time da podršku ženama koje prolaze kroz isto.

A photo posted by Stephanie Giorgi (@thestephaniegiorgi) on

Jedne noći, američka voditeljka Stefani Giorgi, vraćala se sa drugaricama kući iz noćnog provoda. Ona bila zadnja po redosledu kojim ih je taksista vraćao kući, pa je tako postala i njegova žrtva.

Kada se probudila sledeće jutro, nije se sećala vožnje, nije se sećala ničeg. Samo zna da je u svojoj kući, u Los Anđelesu.

“Toliko sam duboko u sebi potisnula to što mi se dogodilo, da mi je kosa otpala. Nisam plakala pa je moje telo zaplakalo. Kad sam videla tu silnu kosu na podu, na odeći, po meni, setila sam se šta mi se dogodilo”, otkrila je Stefani kojoj je zbog jakog emotivnog stresa otpalo 75% kose na glavi.

“Ovo nije priča o silovanju kakvu očekujete, niko me nije prebio, ali me je iskoristio. Ne znam šta sam ja rekla, ne znam šta je on rekao, jednostavno nisam bila pri sebi. Osećala sam se kao smeće. Ipak, ponovno sam počela da dišem. Osećam kao da je to sve iza mene. Takve stvari nisu vaša krivica i ne krivite i ne osuđujte sebe”, poručila je svima za kraj.loading...