Jeziva svedočenja žrtava: Slavni voditelj silovao decu, muškarce, starce i leševe!

Zaposleni su, naime, izašli u javnost sa svedočenjem da je popularni voditelj 'neprilično tretirao' leševe u bolničkoj mrtvačnici.

Nakon smrti slavnog radijskog i TV novinara, Džimija Sevila, najpoznatijeg kao voditelja emisije “Top of the pops”, u javnost su isplivali mnogi šokantni detalji iz njegovog života. Naime, pre dve godine je otkriveno da je on silovao više od 20 devojčica u periodu od 40 godina!

Njegova porodica je tada tvrdila da se radi o lažima, ali njegove kolege iz BBC-ja su govorile da je njegova sklonost ka devojčicama bila javna tajna koju je ova medijska kuća zataškavala.

Danas je ovaj pokojni voditelj opet u centru skandala jer je iz bolnica stiglo svedočenje da Sevil nije voleo samo devojčice, već i starce, muškarce, a maltretirao je i pacijente i osoblje bolnice. Zaposleni su, naime, izašli u javnost sa svedočenjem da je popularni voditelj “neprilično tretirao” leševe u bolničkoj mrtvačnici.

Jedan od tih svedoka je rekao i da se Sevil hvalio kako poseduje ogrlice od očiju leševa.

– U to vreme, žrtvama koje su progovorile o zlostavljanju nismo verovali, i zato je jako bitno danas javno prepoznati istinu onoga što su rekli. Današnji izveštaj govori kako se radilo o mučnom seksualnom zlostavljaču koji je uvek iznova iskorišćavao poverenje naroda kako bi zadovoljio svoje odvratne potrebe – rekao je ministar zdravlja Velike Britanije, Džeremi Hunt.