JEZIVE PORUKE: Karleušine ćerke PROLAZE KROZ PAKAO NA MREŽAMA, oglasila se i pevačica (FOTO)

Jelena Karleuša poslednjih nekoliko dana "ratuje" sa korisnicima društvenih mreža koji je osuđuju zbog diskvalifikacije takmičarke "Zvezda Granda" Vanje Knežević. No, nije samo pevačica na meti uvredljivih komentara, već i njene dve maloletne ćerke Atina i Nika koje ispod svojih fotografija na privatnim profilima dobijaju jezive pretnje i uvrede, zbog čega se sada oglasila i Karleuša.

Printscreen TVPrva/ Šok tok

Jelena se na početku svog obraćanja zahvalila ljudima koji su joj prethodnih dana pružili podršku, te istakla i da je svesna da zbog svoje popularnosti mora da trpi veliki medijski pritisak.

“Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko u samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave, tako i mržnje”, započela je Jelena i dodala:

“Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža, koji je konstantan i nemilosrdan”, napisala je Karleuša, te dodala:

Printscreen Instagram/karleusastar

“Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je nažalost postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja, jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno, koje se rafalno ispaljuje na mene, u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu… Kao zver sam naučila na udarce jer, iskrena da budem, ja samo za udarce i znam”, priznala je JK.

“Ovo je surov posao, gde pritisak zna da slomi i najjače, gde svi misle da te poznaju, daju sebi pravo da te “nauče pameti” i “stave na tvoje mesto”, ali jednom u 100 godina rodila se žena kojoj niko ne može ništa. Jer je ona tako odlučila”, zaključila je Jelena.

Podsetimo, Vanja Knežević diskvalifikovana je iz “Zvezda Granda”, odlukom produkcije, na Karleušin zahtev, nakon što je šerovala uvrede na Jelenin račun. Nakon Vanjinih objava na društvenim mrežama i izjava za medije, Karleuša je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv Kneževićeve, jer se oseća ugroženo.

Javnost danima bruji o ovoj temi, iznosi različita mišljenja, komentariše, čak i vređa obe strane, kako Jelenu, tako i Vanju, a sada su i Karleušina maloletna deca žrtve sajber nasilja na društvenim mrežama.

PISMO KARLEUŠE MARIJI ŠERIFOVIĆ: Jelena “udarila” i na prijateljicu, poslala joj DRAMATIČNU PORUKU (FOTO)