“JEZIVI, MATORI TIP STALNO BULJI U MENE”: Fitnes influenserka SAMA rešila problem u teretani (VIDEO)

Influenserka i tiktoktokerka Hajdi Aragon na društvenim mrežama je objavila video iz teretane koji je odmah posato viralan.

Foto: screenshot/tiktok.com/fit_with_heidi

Naime, Hajdi, koja inače sa pratiocima deli videozapise vežbanja, snimila je muškarca koji ju je gledao u teretani i kako ona tvrdi, uznemiravao.

Naime, Hajdi je stavila mobilni na klupu, kako bi se snimila dok radi čučnjeve, a onda je prestala kada je ugledala muškarca kako prilazi.

– Ovaj jezivi, matori tip u teretani stalno je dolazio i buljio u mene. To sam rekla svom mužu, koji je došao i vežbao pored mene – rekla je Hajdi na snimku.

@fit_with_heidiDon’t sit there and tell me you’re not doing something when I have proof. ? ##gymtok ##fittok ##influencer ##viral ##trending ##tiktok ##fitness ##gym ##gymgirl ##fyp ##fypシ ##foryou ##foryoupage ##gymcreeps♬ Real As It Gets – Lil Baby

Međutim, nepoznati lik je nastavio da gleda u nju, pa je pokušala da primeni drugu taktiku – počela je i ona da gleda u njega i odlučila je da mu se obrati.

– Rekla sam mu da ako hoće da vežba u ovom uglu, mora prestati da bulji i stvara mi neprijatnosti. Njegov odgovor je bio: “Samo gledam okolo” – objasnila je.

“Iako vežbaš na javnom mjestu, nema pravo da te tako gleda”, “Nebitno je kakvu odeću nosiš u teretani, nije u redu da bulji u tebe tako”, “Ispravno si postupila”, neki su od komentara.

Snimak je brzo postao viralan, a mnogi su se složili da je njena reakcija sasvim ispravna.