JOŠ JEDAN LJUBAVNI KRAH: Poznati par okončao vezu od šest godina

Kejti Holms i Džejmi Foks okončali su njihovu 6 godina dugu vezu.

Kejti Holms
Screenshot/youtube

Magazin Pipl (People) potvrdio je da se par razišao nakon 6 godina duge veze. Par je u vezi bio od 2013. godine iako nikada nisu zvanično potvrdili njihovu vezu. Ni ovoga puta nisu imali nikakav komentar na pitanja medija.

Vest o njihovom raskidu došla je pošto je Džejmi slikan kako se drži za ruke sa pevačicom Selom Vav na izlasku iz noćnog kluba u Los Anđelesu. Sela je pevačica i tekstopisac. Izvor blizak glumcu rekao je za magazin da je reč o mladoj pevačici kojoj Džejmi želi da pomogne. 

Jedan od gostiju restorana čuo je kako je Džejmi rekao svom prijatelju da se on i Kejti nisu videli mesecima i da su prestali da se viđaju u maju. Tada su se pojavili na Met gali i pozirali su zajedno prvi put kao par na nekom javnom događaju. Sve vreme su se smejali i držali za ruke. U aprilu je jedan od prijatelja nekadašnjeg para rekao da oni pokušavaju da budu zajedno što je više moguće, ali da se ponašaju kao odrasle i odgovorne osobe i da uživaju u vremenu koje provode zajedno.

U poslednjih par meseci oni su se češće pojavljivali u javnosti zajedno, a prošlog decembra su viđeni na jahti. Par je prvi put dao povoda za tračeve o vezi još 2013. godine, samo godinu dana nakon razvoda Kejti i Toma Kruza. Oni su viđeni na plesnom podijumu na jednom događaju u Istočnom Hemptonu, piše Pipl. Glumac je negirao da se nešto dešava između njih, a Kejti je novinarima rekla da ona još apsolutno veruje u ljubav.

Ja sam osoba koja je puna ljubavi. Naravno, želim da opet pronađem ljubav – izjavila je ona tada.

Nadamo se da raskid sa Džejmijem neće biti povod za njeno razočaranje.