JOŠ JEDAN TV TRANSFER: “Nacionalni dnevnik” na Pinku od sutra vodi BIVŠA VODITELJKA “TRENUTKA ISTINE”

Nacionalni dnevnik
YouTube Printscreen

Poznato TV lice se pridružilo timu najgledanije komercijalne televizije.

 

U ovoj televizijskoj sezoni dogodili su se brojni transferi, a sada se timu najgledanije komercijalne televizije, TV Pink, pridružilo još jedno poznato TV lice.

Naime, kako nezvanično saznajemo, od srede 28. februara, “Nacionalni dnevnik” na TV Pink će, pored ostalih dobro poznatih prezentera, voditi Nina Radulović!

Upravo će Nina u “Nacionalnom dnevniku” milionskom auditorijumu prezentovati najvažnije vesti iz zemlje iz sveta.

Nakon pregovora, Nina je bez mnogo razmišljanja pristala da vodi “Nacionalni dnevnik” na TV Pink, s obzirom na to da je najgledaniji informativni program među svim komercijalnim televizijama. U odnosu na sve što je do sada radila, ovo je nešto potpuno drugačije, gledaoci nisu imali priliku da je vide u informativnim emisijama, i to će za Ninu biti veliki izazov – kaže dobro obavešteni izvor iz TV Pink.

Nema sumnje da će ovo pojačanje obradovati sve gledaoce TV Pink, s obzirom na to da je Nina jedna od omiljenih domaćih voditeljki.

Podestimo, Nina Radulović je na TV Pink 2012. godine vodila kviz “Trenutak istine”, da bi potom zajedno sa kolegom Vladom Stanojevićem, vodila muzički festival “Pink Music Festival”, kao i zabavnu emisiju “Bravo šou”.