“Još obrađujem šta se dogodilo” : Kris Rok prvi put javno progovorio o INCIDENTU na dodeli Oskara

"Gospodin Smit je zamoljen da napusti ceremoniju i on je to odbio, ali takođe priznajemo da smo mogli drugačije da rešimo situaciju!"

printscreen/barstoolsports

Kris Rok je dočekan ovacijama dok je u sredu uveče izlazio na scenu u Bostonu na svom prvom nastupu otkako ga je Vil Smit ošamario na dodeli Oskara.

Tom prilikom Rok je upitao publiku: “Pa, kakav je bio vaš vikend” – pre nego što im je rekao da ne namerava da se pozabavi incidentom jer “još uvek procesuira šta se dogodilo“.

Nemam šta da kažem o tome, pa ako ste došli zbog toga… Još obrađujem šta se dogodilo, pa ću u nekom trenutku pričati o tom s***u“, rekao je Rok, koji je očigledno poprilično uzrujan zbog svega što se dogodilo.

Rok je rekao publici da će, kada se konačno pozabavi incidentom, “biti ozbiljan”. “Biće smešno, ali sada ću ispričati neke viceve”, naglasio je Rok.

Jedan čovek je izbače iz emisije nakon što je neko povikao “Vil Smit”. Rok je na ovo pomalo iznervirano pitao publiku: “Da li će ovako proći ova emisija?”

Nedugo pre emisije pojavilo se da je od Smita zatraženo da napusti dodele Oskara u Los Anđelesu nakon što je udario Roka, ali je odbio, kažu u Akademiji.

Gospodin Smit je zamoljen da napusti ceremoniju i on je to odbio, ali takođe priznajemo da smo mogli drugačije da rešimo situaciju“, rekli su u saopštenju

Guverneri Akademije rekli su da su pokrenuli disciplinski postupak protiv glumca.

Kažu da je prekršio pravila protiv “neprikladnog fizičkog kontakta, uvredljivog ili pretećeg ponašanja i ugrožavanja integriteta Akademije”.

Glumac bi mogao da bude suspendovan ili izbačen sa Akademije kada se sledeći put bude raspravljano o ovome na sastanku 18. aprila.

Sa publikom koja je predala svoje mobilne telefone pre početka emisije, bivša zvezda “Saturday Night Live” dočekana je dugim ovacijama dok je izlazio na binu i zahvaljivao im se na podršci.

Međutim, kako je Rok ugasio svaku nadu da će pričati viceve i šale o šamaru, prokomentarisao je svoj život uopšte, rekavši da “osim nekih čudnih stvari, život je sada prilično dobar“.

Publika se smejala, znajući tačno na šta se odnose “čudne stvari”.