Jovana i Željko na odmoru odseli kod hrvatskog tajkuna

Par je već nekoliko godina prijatelji sa najbogatijim čovekom u Hrvatskoj, koji im je ustupio svoj posed kako bi se nekoliko dana odmorili i uživali sa svojim sinom

Supružnici Jovana i Željko Joksimović nedavno su pobegli od gradske gužve i poslovnih obaveza i sa sinom Kostom otputovali u goste kod hrvatskog tajkuna Ivice Todorića.

Joksimovići su već nekoliko godina prijatelji sa najbogatijim čovekom u Hrvatskoj, koji im je ustupio svoj posed kako bi se nekoliko dana odmorili i uživali sa svojim sinom.

– Jovana i Željko su nedavno otputovali u Hrvatsku sa sinom Kostom kako bi se odmorili od svih poslovnih obaveza i napunili baterije za nove poduhvate. Kako su godinama prijatelji sa Ivicom Todorićem, on ih je ugostio na njegovom domu u Hrvatskoj, gde su se oni odlično proveli. Njih dvoje su nekoliko dana uživali na tom posedu, gde su se sunčali, kupali, ali i igrali se sa malim Kostom – izjavio je izvor blizak bračnom paru i dodao da su se Joksimovići odlično proveli na odmoru.

– Ivica se potrudio da maksimalno uživaju u luksuzu i činio je sve da se osećaju kao kod svoje kuće. Željko i Jovana su mu neizmerno zahvalni na svemu što je učinio za njih i nose prelepe uspomene sa ovog letovanja. Iako je Kosta još uvek mali, Jovana i Željko su ga vodili na plaže, gde su provodili zajedničke trenutke i odlično se proveli – dodaje izvor.

U nameri da potvrdimo ove informacije, pokušali smo da kontaktiramo sa popularnom voditeljkom i pevačem, ali se nisu javljali na telefon.

Inače, poznati par se do sada nije slikao sa svojim mališanom, kao što naše javne ličnosti obično rade, ali nije isključeno da uskoro vidimo prve fotografije njihovog naslednika.