JOVANA ODMAH ODBRUSILA PEVAČICI: “Nemoj samo da mi Tanja Savić priča o inteligenciji!”

Odgovorila joj odmah.

printscreen

Tanja Savić sinoć je nastupala u beogradskom klubu Kasina, a tom prilikom je okupljenim medijima otkrila sve o čemu javnost bruji poslednjih nedelja.

Pravi skandal je nedavno izbio na domaćoj sceni, kada je Tanja demonstrativno napustila emisiju Ognjena Amidžića, jer je pored nje gošća bila i popularna voditeljka Jovana Jeremić.

O njihovom sukobu se dosta pisalo i spekulisalo, a Tanja je konačno objasnila koji je razlog njenog napuštanja emisije, i koga smatra krivim za to.

Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam želela sa njom da sedim sa njom u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste – zaključila je Tanja Savić.

Mi smo sada kontaktirali i Jovanu, kako bismo iz prve ruke čuli da li ima odgovor na ovakvu izjavu pevačice, budući da je poznata po tome što zaista nema dlake na jeziku.

Nemoj samo da mi Tanja Savić priča o inteligenciji. Neko ko je pokazao da je životno neinteligentan i neškolovan, neobrazovan u svakom smislu, neko ko je nesiguran u sebe, ko izigrava dežurnu budalu po medijima, neko kome je najveći domet da ga povežu sa političarem. To je Tanja Savić. To je bila najgledanija emisija u sezoni, umesto da je iskoristila taj prostor koji joj je dat, ona je otišla jer nije mogla da istrpi dominaciju inteligentnih i školovanih ljudi u emisiji. Ja sam kraljica, i to je njen poraz – započela je Jovana vrlo oštro, a onda se osvrnula na to što je Savićeva istakla da je sa voditeljem imala dogovor o tome ko će se pored nje naći u emisiji.

Ona nikakav dogovor nije imala, Ognjen ne pravi dogovore sa gostima, nego zove u emisiju i pravi dobar štimung u emisiji. Tanja, ako je navikla da pravi dogovore sa voditeljima da bi došla do izražaja u nekoj emisiji, onda ne treba da bude javna ličnost. Suma sumarum, o inteligenciji ne može da priča Tanja Savić, koja je svojim dosadašnjim životom, radom i izjavama pokazala da je glupa kao noć. Nije završila tri razreda osnovne škole, tako da meni o inteligenciji može da priča samo neko ko je inteligentniji i obrazovaniji od mene. Tanja je i glupa i neobrazovana – zaključila je Jovana.