KAD “MUŠKI POSAO” ŽENE URADE BOLJE: Stigao je TREJLER ZA FILM “UDOVICE” i izgleda – BRUTALNO (VIDEO)

Od Oskarom nagrađenog reditelja Stiva Mekvina („12 godina ropstva”) i koscenaristkinje i autorke bestselera Džilijen Flin („Iščezla”), stiže nam žestok i savremen triler smešten u pozadini kriminala, strasti, i korupcije.

Promo

Film će biti premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a u svetske i domaće bioskope stiže u novembru.

Film “Udovice” je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko, osim dugova koje su nasledile zbog kriminalnih aktivnosti njihovih muževa.  U savremenom Čikagu, u doba previranja, nastaju tenzije kada Veronika, Alis, Linda, i Bel, preuzmu sudbinu u svoje ruke i skuju zaveru kako bi izgradile budućnost pod njihovim uslovima.

“Udovice” su prvi film koji je Stiv Mekvin režirao nakon što je njegovo ostvarenje “12 godina ropstva“ osvojilo Oskara za najbolji film 2014. godine.

Na čelu sjajne glumačke ekipe filma “Udovice“ našla se oskarovka Vajola Dejvis, a pored nje ćemo gledati i Mišel Rodrigez, Elizabet Debicki, Sintiju Erivo, Lijama Nisona, Kolina Farela, Roberta Duvala, Danijela Kaluja i Brajana Tajrija Henrija.

Film “Udovice” stiže u domaće bioskope 22. novembra, a do tada pogledajte novi trejler koji obećava mnogo uzbudljivih scena i dobre glume: