KAD NE IDE SVE PO PLANU: Pogledajte svađu voditelja RTS-a u emisiji koja se emitovala UŽIVO (VIDEO)

Voditelji RTS-a
dnevno.rs/kolaž

Ko bi rekao da bi njih dvoje mogli da budu deo jedne takve rasprave i to u emisiji uživo! Dva i te kako poznata lica su se sporečkala i to zbog gosta koji nije došao na snimanje. Nataša Miljković i Aca Stojanović su u jednom trenutku i žustro nastavili prepirku.

 

Sve je počelo još kada je Damir Mikec koji je trebalo da gostuje, otkazao svoj dolazak u emisiju. Nataša je na fin način pokušala da objasni da je gost otkazao, ali da je za to kriv upravo Aca koji je trebalo da ga dovede u emisiju.

Za dve godine, Aco, dve stvari se nisu desile nikad: da uputimo javni poziv Damiru Mikecu i da ostanemo bez gosta – rekla je Miljkovićeva.

Hajde podeli sa gledaocima zašto nije došao gost – odgovorio joj je Stojanović.

Moramo da objasnimo jer je najavljen – nastavila je lepa voditeljka.

Ne moramo, moraš ti – bio je uporan Natašin kolega vidno nervozan.

Prelepa plavuša je pokušala opet da krivicu prebaci na Acu govoreći da on nije uspeo da obezbedi gosta kojeg je obećao da će dovesti.

Je l’ dobro objašnjenje? Nisi potvrdio sa njim gostovanje – bez razmišljanja ga je napala.

Hoćeš da čuješ moju verziju ili je bolje da ostanemo na tvojoj – nije se predavao ni Stojanović, iako je sve, podsećamo, išlo uživo.

Ja sam se već toliko nervirala ovog jutra da je bolje da…

Neću onda, Nataša, bolje je onda da ostane na tvojoj verziji.

Pa dobro ajde, moraju dve strane priče da se čuju.

Neka, neka. Neka ostane na tvojoj verziji. Otprilike je bilo ovako. Otprilike. Zato imamo i malo više prostora i zato Aco, evo ti pitanja za gospodina Mikeca pa ti uradi intervju sa njim. To ti je zadatak za kaznu – ovim rečima se završila rasprava.

Celu svađu pogledajte u videu (na 07:55 i 20:22)