KAD ODE PREDALEKO: Dame, ako primetite ove znake, imate posla sa OPASNO LJUBOMORNIM muškarcem

Većini devojaka se dešavalo da budu u vezi i da kad primete prve znake ljubomore pomisle "jao kako je to slatko, njemu je stalo do mene". Međutim, koje su to situacije kada shvatamo da je ta ljubomora otišla predaleko.

muškarac
pixabay.com

Prva situacije, koje se dešava mnogim ženama, je ta da se vi spremate za izlazak sa drugaricama, a on krene da vam pridikuje šta ste to obukli ili kako ste se našminkali. Glavno pitanje koje vam postavi je “za koga se ti to spremaš?” Ovo je jasan pokazatelj da on nema poverenja u vas i da mu predstavlja problem to što ćete vi biti lepe i sređene, a on nije pored vas.

Druga situacija, većini devojaka poznata, je ona kad vam momak kaže “namerno si okačila ovu sliku na instagram”. U ovoj situaciji, on je iskonstruisao priču u glavi da ste verovatno okačili tu sliku na kojoj ste prelepi, kako bi privukli pažnju drugih muškaraca i kako bi vam oni lajkovali sliku ili pisali u inbox. Dodatan problem nastaje ukoliko vam isti muškarac lajkuje više od jedne slike uzastopno. Tada crv sumnje postaje veći, i vaš momak već misli da imate nešto s njim više od prijateljstva.

Poseban problem je kad imate posesivno – agresivnu osobu pored sebe. To je onaj tip koji nikad neće priznati da je ljubomoran, ali često će se služiti pretnjama. Kako to na primeru izgleda? Vama se javio bivši dečko i vi tu informaciju podelite sa njim. On se uredno zahvali što ste mu to rekli i kreće sa pričom “ja znam da ti nećeš ništa više s njim, ali ukoliko vidim da se dopisujete biće problema. Ne bi valjalo da lomim kosti.” I situacije slične tome. Ukoliko ovo primetite kod svog partnera, odmah bežite glavom bez obzira.

Još jedan tip muške ljubomore je onaj kad kreću od sebe. Na primer znaju da bi oni u noćnom izlasku prišli nekoj devojci, pa se plaše da vi ne biste uradile isto. I onda kreće totalna kontrola svakog vašeg pokreta. Plaše da ne uradite njemu, isto ono što bi on uradio vama.