“Kada povrediš moje dete, onda i mene povrediš”: Potresna ispovest majke Kris Roka

Rouz Rok, majka komičara koji je vodio ovogodišnju dodelu Oskara, na kojoj mu je glumac udario šamar, otkrila je da mu nikada neće oprostiti ovaj incident.

printscreen/barstoolsports

Ona tvrdi da ne želi da prihvati glumčevo izvinjenje, iako priznaje da je nakon incidenta Kris Rok postao veoma tražen komičar i da je to uticalo na njegovu karijeru na pozitivan način.

Kada je Vil ošamario Krisa, ošamario je sve nas, ali najviše od svega ošamario je mene. Kada povrediš moje dete, onda i mene povrediš“, rekla je Rouz Rok, koja je inače pisac i motivacioni govornik.

Rouz Rok ne krije da bi volela da pita Smita šta mu je bilo u glavi kada je odučio da udari njenog sina na jednom ovako važnom događaju i pred milionima gledalaca.

“Kris je mogao da padne. Stvarno je trebalo da vam stave lisice. Niste tako mislili. Reagovali ste jer vas je žena pogledala, a onda se posle svega nasmejala“, rekla je komičareva majka.

Podsetimo, incident se dogodio kada je Kris Rok predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, našalivši se usput na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Mur u filmu “G.I. Jane.” Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja boluje od alopecije, kako glumi u filmu “G.I. Jane 2”, što je navelo Smita da se popne na binu i udari Roka.

Uprkos ovom napadu, Vil Smit je proglašen za najboljeg glumca 94. dodele Oskara za ulogu u filmu “Kralj Ričard”.

Posle skandala na dodeli Oskara, Akademija filmske umetnosti i nauke zabranila je Vilu Smitu da prisustvuje događajima Akademije, uključujući i Oskare, u narednih 10 godina.