KAKAV NA JELU, TAKAV NA DELU: Ovih šest znakova otkrivaju dobrog ljubavnika

Većina žena smatra da najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca daje njegov poljubac. Psiholozi savetuju da gledate i kako jede i dodiruje vam ruku.

Ljubav
Pixabay.com

Stil muškarca koji se ljubi suviše nežno, može se opisati kao predvidiv i pomalo dosadan, pa verovatno nije previše kreativan ni strastven u krevetu; brzinski poljupci i stil centrifuge, u kojoj se stalno prepliće jedan te isti pokret, odaje egoističnog ljubavnika, koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji daje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

Kakav na jelu, takav na delu 

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori su oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem mišića visokoproteinskom ishranom, u seksu više sami sebe uzbuđuju nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko trpanje hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

Glasan govor – dobar znak

Monoton glas bez promene tonaliteta niti izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru kao i glasno pričanje otkrivaju muškarca temperamentnog u seksu.

Skriveni vulkan strasti

Što je muškarac otvoreniji i društveno prihvaćeniji, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu da budu prikriveni vulkani strasti, a kod onih ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego što govore, veća je verovatnoća da imaju neke bizarne seksualne fetiše, piše “Lepa & srećna”.

Spreman da ugodi

Muškarac koji u restoranu ili kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije, siguran je pobednik u krevetu, jer time pokazuje koliko je usredsređen na partnerku i spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu i posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Sklon eksperimentisanju

Muškarac koji u razgovoru ovlaš dodirne sagovornika, potapše ga po ramenu i nema problema sa fizičkom bliskošću, u seksu je znatiželjan i sklon eksperimentisanju. Muškarci koji stoje fizički udaljeni od sagovornika, a telo im je ukočeno u razgovoru, nesigurni su i ne vole da pokazuju osećanja. To ih ne čini tako dobrim ljubavnicima.

Emotivni zavisnik 

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi mogao da vas guši. Najbolji ljubavnici su oni koji blago prislone vaš dlan na svoj. Muškarac koji vam dlanovima obuhvati lice, a tokom poljupca otme mu se pokoji uzdah, obećava mnogo uzbuđenja u krevetu.