Kakav obrt: Manekenka dobila korpu od našeg fudbalera jer je ugradila silikone

Poznati fudbaler naljutio se na manekenku jer je uvećala grudi bez obzira na to što je on striktno bio protiv toga.

Milan Lola Smiljanić ostavio je svoju devojku Minu Milenković zbog toga što je, uprkos njegovim savetu, ugradila silikone.

Poznati fudbaler naljutio se na manekenku jer je uvećala grudi bez obzira na to što je on striktno bio protiv.

– Lola je još na početku uveravao da nema potrebe da stavlja silikone jer ima lepe grudi. Pokušap je na sve moguće načine da je odgovori od te ideje. Kada je shvatio da ne odustaje od te namene, zapretio joj je da će da raskine sa njom. Međutim, ona nije poverovala da bi je Lola ostavio zbog silikona pa se ipak podvrgla operaciji povećanja grudi – rekao je izvor blizak fudbaleru.

Mina ne samo da je uvećala poprsje već je u medije plasirala priča da je Lola platio tu operaciju. Kada je saznao za to, fudbaler je pobesneo. Bio je ubeđen da će ga njegova lepša polovina poslušati. Veoma je zaljubljen u nju i čak je hteo da je odvede pred oltar. Ipak, pošto nije želeo da pogazi svoju reč ispunio je obećaje i ostavio Minu.

– Bio je tužan zbog njenog postupka. Nije ga pogodilo toliko to što je uvećala grudi već je to uradila uprkos njegovim savetima. Shvatio je da s njom ne može da se gradi budućnost jer Mina nije spremna na zajedničke dogovore i kompromise. Jedino rešenje za njega je u tom trenutku bilo da raskine sa njom – rekao je izvor, i dodao da Lola i da lje voli Minu i ne isključuje mogućnost da joj oprosti ukoliko se pokaje.