KAKAV OTAC, TAKVA I ĆERKA: Dačićeva naslednica oduševila stasom i GLASOM (VIDEO)

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić često je sa ponosom u javnosti govorio o svom sinu i ćerki, a sada je prvi put u emisiji gostovao sa svojom naslednicom, Andreom Dačić.

printscreen

Ona se u jednom trenutku u emisiji “100 pitanja” na “Hepi” televiziji pridružila svome ocu u studiju, uzela mikrofon i zapevala pesmu “Ginem” od grupe “Magazin” , te pokazala koliko je muzikalna.

Pa ti pevaš bolje nego tata – rekla joj je voditeljka Ivana Savić koja je uživala u izvođenju, dok Ivica Dačić nije krio koliko je ponosan:

Ovo je moja ćera! Bravo mala.

Dačić je jednom prilikom otkrio da njegova supruga Sanja vodi računa o tome da se njihovi naslednici ne eksponiraju mnogo.

I deci ne da da se mnogo promovišu i to je isto dobro. Meni sin sada ima 20 godina, ćerka je nedavno proslavila 14 rođendan. Ja ne znam kada su oni porasli i to je najžalije od svega što vreme prolazi, a ja se opterećujem i svi se opterećujemo da li će tamo neka budala da ti napiše nešto na nekom Tviteru ili… Ti ljudi koji to rade i napadaju ljude, ne vode računa o njihovim porodicama, to su zli ljudi. Ima neko ko se njima bavi i taj dobro obavlja svoj posao – objasnio je Ivica Dačić u emisiji “Magazin IN”.