Kakav smisao za humor ima vaš horoskopski znak

Svi volimo da se smejemo, ali zvezde vam preporučuju da ne bi trebalo da se šalite sa Ovnovima i Jarčevima.

Ovan 

Agresivan znak pod vladavinom Marsa, pa mu je i humor prilično okrutan jer voli ismejavati druge. Karakteriše ga glasan smije i neobuzdane šale koje ne prihvata na svoj račun.

Bik

Ima suptilan humor koji je uvek u granicama pristojnosti i u skladu s okolnostima, što je karakteristika koju mu daje vladar Venera. Prihvata šale na svoj račun.

Blizanci

Ovaj znak obožava da se šali, a šale su im u skladu s karakterom – sve od prostih do intelektualnih, jedino izbegavaju zlobne.

Rak

Radije sluša šale nego što ih zbija, a kad to i radi izbegava vulgaranost, jer je porodičan čovek poput Raka zna da reči mogu povrediti druge.

Lav

Voli da bude u centru pažnje zbog svega, pa tako i zbog šala koje će sipati iz rukava jer može biti izuzetno duhovit kad to želi.

Devica

Nije tip za šalu, teško se i nasmeje na neku jer ih stalan osjećaj manje vrijednosti sprečava da se dobro opuste. Lako je znati kad ste zadobili poverenje Device – u vašem se društvu uvek glasno smeje.

Vaga

Zna biti izuzetno neozbiljan znak i zasmejavati sve oko sebe, a kako je i njima Venera vlada, izbegava vulgarnost.

Škorpija

I pored svoje tajanstvenosti, prilično je duhovita, a zaštitni znak mu je genijalan crni humor kojim ne štedi nikoga, pa ni sebe.

Strelac

Iizuzetno je duhovit i uvek će nasmejati celo društvo, jer mu njegov vladar Jupiter daje urođeni smisao za humor i zarazni optimizam.

Jarac

Teško razume šale, što je teret koji mu je podario vladar Saturn, a glavni je problem njegova prevelika ozbiljnost koja mu ne dozvoljava da se opusti i glasno nasmeje.

Vodolija

Menja raspoloženja dovoljno često da nikad ne znate hoće li se smejati s vama, ali ipak prihvata sve vrste šala, pa i one na svoj račun, bez ikakve zamerke.

Ribe

One se smeju tuđim šalama i svojoj muci, jer same po sebi nisu pretrano duhovite, a dobra strana njihovog karaktera je to što se znaju smejati svojim zabludama.