Kako će pomračenje Sunca uticati na vaš horoskopski znak?

horoskop
Pixabay.com

Devetog marta Sunčev disk će zakloniti takozvani Supermesec, a to bi moglo da se odrazi na vaš horoskop.

 

Iako će pomračenje biti vidljivo na drugom kraju planete, astrolozi tvrde da se okolnosti menjaju za sve horoskopske znake.

Inače, pomračenja se obično povezuju sa novim počecima, a ovo se nalazi u znaku Riba.

Taj horoskopski znak predstavlja ljubav, saosećajnost i razumevanje, a osobe rođene u njemu odlikuje jaka intuicija i mašta.

Kako će takva energija uticati na vaš horoskopski znak?

Ovan 

Imaćete živopisne snove koji će nositi snažnu poruku. Bićete vrlo osetljivi na uticaje i svesniji okruženja. Ako imate jaku intuiciju, ona može dostići gotovo natprirodan nivo, pa je mudro koristite. Meseci koji su pred vama idealni su za vaš spiritualni razvoj.

Bik 

Pomračenje će aktivirati društveno polje vašeg znaka. Oživećete neka stara prijateljstva, a neko koga ćete upoznati tokom pomračenja igraće kasnije vrlo važnu ulogu u vašem životu. To bi mogla da bude vaša srodna duša. Pred vama će se otvoriti razne prilike i budite spremni da ih iskoristite.

Blizanci 

Pomračenje će vaše ambicije dovesti do vrhunca. Budućnost će vam delovati svetlije. Iako vam neće biti lako, spremni ste na izazove i možete računati na svoje instinkte da vam pokažu pravi put.

Kad god osetite da vam je svega dosta, zaustavite se i poslušajte svoj unutrašnji glas.

Rak 

Nova vrata se otvaraju pred vama i nailazite na sasvim nova iskustva. Postaćete svesniji toga šta zaista želite i uvidećete da dosad niste koristili svoj puni potencijal. Iskoristite sve mogućnosti koje će vam se otvriti i dati vam šansu da putujete – bilo u fizičkom, bilo u duhovnom smislu.

Lav 

Ova nova strana koja se otvara u vašem životu odraziće se na finansijsko polje. To neće odmah biti očigledno, ali budite u pripravnosti da iskoristite priliku onda kad vam se sreća osmehne. Razmišljaćete o novim investicijama, a ovo je idealno vreme da ostvarite svoje planove vezane za uređivanje životnog prostora i oživite stari plan štednje. Ako ste sami, nova ljubavna romansa je na pomolu.

Devica 

Stvorićete jake veze s drugim ljudima. Upoznaćete nekoga i imati osećaj da ste se već sreli u prethodnom životu. Imaćete više empatije prema drugim ljudima, a iz toga ćete učiti i više o sebi i svojim osećanjima.

Vaga 

Imate šansu da izbrišete sve negativne aspekte svoje ličnosti koji ne odražavaju vašu pravu prirodu. Otarasite se starih navika, veza i obaveza iz prošlosti. To će dovesti i do smanjenog stresa, što će vam olakšati sam proces. Vreme je i da ostvarite svoje želje i posvetite se negovanju svog zdravlja.

Škorpija 

Vaš kreativni potencijal i intuicija će porasti i uživaćete u njima. Odluke koje budete doneli u vreme pomračenja vodiće vas jedan korak bliže vašem samoostvarenju.

Strelac 

Počinjete da uviđate koliko vas je detinjstvo oblikovalo u osobu kakva ste danas. Možda ćete preispitati svoja stara uverenja, navike i mišljenja, koja su rezultat vaspitanja. Kada realno sagledate stvari, postaćete svesniji onoga ko ste u stvari i steći novo samopouzdanje.

Jarac 

Neke divne stvari su pred vama i upoznaćete dobre ljude. Fokusirajte se na podršku prijateljima. Komunikacija u svim oblicima, pa čak i putem društvenih mreža, obeležiće narednih šest meseci vašeg života. U ovom periodu možete naučiti nešto novo, što će vam popraviti šanse za pronalazak novog posla.

Vodolija 

Novac će biti vaša glavna preokupacija i bićete fokusirani na to da povećate primanja. Izbegavajte nesmotreno trošenje i razmislite o štednji. Iskoristite svoju dinamičnost da nađete novi izvor prihoda. Što više izvora novca nađete, to ćete imati sigurniju budućnost.

Ribe 

Ovo je vaša šansa da odaberete gde želite da idete iz ove tačke. Vaša pojačana intuicija omogućiće vam da osetite sve prepreke koje bi mogle da vam se jave na putu. Verujte instinktu i to bi moglo da vas dovede do uspeha. Pomračenje će imati moćan uticaj na vaše emocije i pružiće vam snagu da odbacite neke stege iz prošlosti, sumnje i strahove. Postaćete svesniji svoje unutrašnje snage i punog potencijala.