KAKO ĆE SE KOJI ZNAK SNAĆI NA LETOVANJU? Devica nigde ne ide bez pegle, Škorpija bez para u šteku

Horoskop
foter.com / mararie

Evo šta kaže horoskop - kakav kofer biraju znakovi Zodijaka, šta obavezno nose sa sobom na putovanje.

 

Ovan
Ovan će odabrati crveni kofer. Mora da bude upadljiv, ali i da je boljeg kvaliteta, pošto se Ovan bahati i ne pazi mnogo na stvari. Čak i manji kofer u koji mogu da stanu sve sitnice koje je Ovan zamislio da ponese na put je ponekad dovoljan. Brzo se spakuje i ne voli neki veliki teret. Kofer Ovna mora da sadrži, pored odeće i kozmetike, šešir, tablete za glavu, naočare za sunce.

Bik
Ljudi rođeni u ovom znaku će odabrati roze ili zeleni kofer. Vole da sve lepo izgleda, a žena Bik može odabrati cvetnu varijantu. Bitno je da je u pola kofera kozmetika, iako neke stvari neće ni koristiti. Nakit je takođe važan i bez njega ne ide nigde. Za svaki slučaj, tu je neka ešarpa, ali i omiljena hrana, slatkiši bez kojih Bik ne može.

Blizanci
Blizanci će odabrati crno-beli ili narandžasti kofer. Ako neki znak sa sobom nosi gomilu novina i knjiga, to su onda Blizanci. Njima nikad dosta stvari za čitanje. Olovke i papiri, poneka sveska ili rokovnik su gotovo obavezni. Oni uvek provere dokumenta i sa sobom nose kopije dokumenata u slučaju da se nešto izgubi. Oni će obavezno poneti i dva punjača za telefon.

Rak

Rak će uglavnom uzeti plavi kofer. Voli da ima što veći kofer jer sa sobom nosi gomilu stvari, pakuje i što mu treba i što ne treba. Od stvari koje ima u koferu polovinu neće obući, ali je bitno da ima. Ovaj znak sa sobom nose kremice, pomadice, stvari za spavanje, vodu, razne sokove, ali i neke stvari zbog kojih će se osećati kao kod kuće. Njemu je dovoljno teško što mora da putuje i stalno brine da je nešto zaboravio.

Lav
Lav će kupiti skuplji kofer, po mogućstvu bordo ili crveni. Bitno je da u njega može svašta da stane, da ne ostane bez stvari koje će mu značiti da bi na odmoru imao isti tretman kao da je kod kuće. Može da se desi da ponese fen ili peglu za kosu, ako je u pitanju Lavica. Voli da uživa, voli luksuz, tako da može da se nervira najviše ako ne ponese dovoljno novca, ali ipak ostaviće mesta za stvari koje tek treba da kupi. Nekad se desi da zagubi stvari, pa onda na putovanju kupuje nove.

Devica
Devica će uzeti više manjih kofera u koje može sve lepo da organizuje. Nervira se ako joj nešto zafali. Pazi gde joj stoje dokumenta, lekovi, ne voli da kupuje previše novih stvari, ali voli da ima podeljenu odeću za plažu, grad, ida je sve to uredno složeno, a tako će biti i u povratku. Peglu će obavezno poneti, ali će se raspitati da li će u tom smeštaju imati sve što je potrebno da se oseća sigurno i udobno.

Vaga
Izabraće sivi ili roze kofer, možda i oba jer Vaga uglavnom nosi dva kofera. Ona napravi spisak pre nego što počne da se pakuje i sve dobro organizuje. Sredstva za kozmetiku su najbitnija. Voli sve da rasporedi na jednake delove, obavezno nosi slatkiše jer uvek razmišlja o tome da na putovanju neće moći da nabavi sve što joj je potrebno. Drži se svojih navika.

Škorpija
Odabraće crni, bordo ili tamno ljubičasti kofer. Škorpija ne nosi puno stvari, samo ono što je neophodno. Ne nervira se previše oko putovanja, bitno je da ima dovoljno novca za nekoliko dana, ali uglavnom skrati putovanje ako se unervozi. Ne može lako da se prilagodi novim uslovima, ali se i ne trudi. Bitno je da sa sobom ima odeću, osnovnu kozmetiku i to je sasvim dovoljno.

Strelac
Strelac će poneti više kofera. Odabraće teget ili ljubičasti, a u njih će spakovati sve i svašta. Nervira se ako mu nije sve pri ruci – laptop ili telefon, punjači, a i Internet je jako bitan. Strelac se ne isključuje iz sveta kad ide na odmor. Za njega odmor nije izolacija, već samo lenčarenje. Ali i to mu teško pada, unervozi se, pa menja mesta za putovanje dok ne nađe odgovarajuće. Voli da se vidi sa prijateljima za odmor, pa su mu i kraća putovanja zabavna. Lako se oraspoloži i zadovolji.

Jarac
Jarac će odabrati kofer braon boje. Ne voli da nosi puno stvari, samo najpotrebnije. Tačno izračuna šta mu je potrebno za koliko dana. Ne opterećuje se nekim skupim stvarima da bi ih nosio na odmor, već zna gde ide i šta je bitno. Uvek ima rezervnu garderobu u slučaju da zahladni. Jarac ne nosi puno stvari jer voli da kupi dosta suvenira.

Vodolija
Vodolija će odabrati kofer sive, plave ili ljubičaste boje. Mora da ponese svu tehniku koja joj je potrebna, da ne bi bila “odsečena” od sveta. Zbog toga je sasvim izvesno da će, pored kofera, poneti i jednu manju torbu, samo za sve “spravice” koje nosi na putovanje. Uglavnom putuje sa prijateljima, pa se lako organizuje. Osobe rođene u ovom znaku ne vole da budu “izolovane”, na putovanjima vole da upoznaju nove ljude, a kupuju i dosta poklona za prijatelje.

Ribe
Ribe će odabrati plavi ili zeleni kofer. One će spakovati najviše cipela i čarapa od svih znakova. Gde god da idu moraju naći bazen jer će više od pola kofera biti napunjeno stvarima za kupanje i kozmetikom. Ribe nisu preterano zahtevne, bitno je, gde god da idu, da mogu da spavaju po ceo dan i da im je smeštaj udoban. Sve što su zaboravileloading...