KAKO DA NE: Slavna manekenka PORIČE PLASTIČNE OPERACIJE i ceo internet joj se zbog toga SMEJE

Bela Hadid
Instagram/bellahadid

Supermodel Bela Hadid izgradila je uspešnu karijeru modela, zahvaljujući svojoj izuzetnoj lepoti i vitkom telu. Iako su je mnogi optuživali da je ipak uradila određene estetske zahvate na licu, ona je, po ko zna koji put, oštro demantovala priče.

 

Dok mnogi sumnjaju da se Bela Hadid podvrgla višestrukim operativnim zahvatima, kako bi korigovala određene nesavršenosti, 

Manekenka je priznala da je tek u 21. godini stekla samopouzdanje, ali da se još uvek bori sa glasinama vezane za estetsku hirurgiju – iako je više puta u medijima demantovala priče..

Ljudi misle da sam prošla kroz razne operacije, uradila sam ‘ovo’ ili ‘ono’. I znate šta? Možete da mi skenirate slice. Užasno se plašim stavljanja filera u usta. Nikada se ne bih tako ‘poigravala’ sa svojim licem – kazala je Bela za “Instajl” magazin.

Hadidova je takođe priznala da je tokom adolescentskih dana bila veoma nesigurna u sebe i svoj izgled. Smatrala je da ima preširoke kukove, osećala se debelo, a svoje lice doživljavala čudnim.

Ipak, reč je samo o krizi identiteta koja je svojstvena tinejdžerkama, jer je Bela prošle godine zahvaljujući svom izgledu zaradila čak oko 4,5 miliona funti godišnje, što dovoljno govori da je njen izgled veoma prihvaćen u svetu modne industrije. 

Nakon što je manekenka ovo zvanično kazala u intervjuu, na Tviteru se pojavila kolaž fotografija na kojoj su korisnici interneta uporedili njen izgled sada i od samo pre nekoliko godina.