Kako da ojačate LJUBAVNU VEZU? Koristite PRAVILO 2-2-2 i žajednički život će vam biti bolji i lepši!

Među korisnicima društvenih mreža postao je popularan savet za održavanje veze svežom i romantičnom bez obzira na to koliko ste zajedno, poznat pod nazivom "2-2-2".

Pixabay.com

edan korisnik je otkrio da je sa svojom suprugom na dan venčanja sklopio dogovor o 2-2-2 pravilu koje im i dan danas pomaže da održe ljubav.

Pravilo je jednostavno – svake dve sedmice izdvoji jedan dan i provedi ga s partnerom.

Svaka dva meseca izdvoji ceo vikend za druženje samo s partnerom i svake dve godine odvoji jednu sedmicu samo za vas dvoje i uživajte u međusobnom druženju.

– Ljudi mene i moju suprugu stalno ispituju kako je moguće da naša faza medenog meseca tako dugo traje. Iskreno mislim da će trajati onoliko dugo koliko se budemo držali našeg 2-2-2 pravila – otkrio je kreator ovog saveta za parove.

Iako se poštovanje 2-2-2 pravila na prvu može učiniti komplikovano i vrlo zahtevno, zapravo se radi o dosta fleksibilnom pravilu koje vas neće ometati u svakodnevnom životu.

Uskoro su se i drugi korisnici javili sa svojim iskustvima 2-2-2 pravila i zaključili kako priča “pije vodu”. Otkrili su tako da su se bojali kako će biti nemoguće uskladiti rasporede s njihovim partnerima, ali da je ideja da će sigurno provesti jedno veče sami bila toliko primamljiva da su ipak uspeli da se usklade.

Radost zbog izleta, večera i zajedničkih izlazaka naterala je parove da pomno planiraju i odvoje vreme samo za sebe. Neki su predložili i redefinisanje pravila, pa ga tako možete preoblikovati u 1-1-1 pravilo ili bilo koju drugu verziju koja vama odgovara.

Naravno, u sprovođenju ovog plana bitno je i finansijsko planiranje, pa je važno s partnerom otvoreno komunicirati i stvoriti finansijski plan za izlaske.

Uz to, mnogi parovi su rekli da im u vezi posebno pomaže kad odvoje veče za sebe i odreknu se mobilnih telefona tokom tog vremena. Tako su fokusirani samo na razgovor i ne dopuštaju da im smetaju poruke ili pozivi.