KAKO DA PREPOZNATE PREVARU? Ovim horoskopskim znakovima SVE PIŠE NA ČELU

Ovi znakovi varaju, a pored toga vas lažu u lice i manipulišu

Prevara
Pixabay.com

Prevara je nešto što se, nažalost, dešava u vezama ako jedan od partnera nije iskren ili ne želi da kaže da je romansi došao kraj. Prevara uvek povredi osećanja druge osobe i izazove lančanu reakciju problema, a ovako se svaki znak horoskopa ponaša kada vara!

Ovan
Samo će se ućutati, počeće da vas izbegava čak i ako živite zajedno.

Bik
Probaće da vas zbuni, menjaće teme razgovora i raspoloženje, izazivaće svađe, a sve sa ciljem da ne mora da prizna da radi nešto loše.

Blizanci
Prepoznaćete da nešto nije u redu ako se najpre svađa, odjednom se ponaša čudno, ali će vam na kraju ipak reći istinu, Blizanci su u duši iskreni.

Rak
Uvek je misterija s Rakovima jer su sposobni i da kažu istinu na način na koji ćete je prihvatiti, i da je kriju kao zmija noge.

Lav
Nikada nećete saznati da li vas Lav vara jer je jednostavno pravi majstor pretvaranja i obmane!

Devica
Device očajno lažu i nisu dobre u skrivanju istine, pa su verovatno prvi znak kod kojeg ćete i sami shvatiti šta se dešava, bez da išta kaže.

pixabay.com

Vaga
Kao i u svakom drugom neprijatnom razgovoru, Vaga će kao malo dete pokušavati da vas zbuni. Praviće se da ne razume, da je zaboravila šta ste je pitali… Ali će na kraju, saterana u ćošak, priznati šta se dešava.

Škorpija
Jeste sklona prevari, i dobro će je kriti. Velike su šanse da ćete za nju saznati mesecima ili čak godinama nakon što se odigrala.

Strelac
Inače uvek rečit i inteligentan, Strelac će se “spetljati” ako vas vara i laže. Po tome ćete prepoznati da nešto nije u redu.

Jarac
Neće vam biti teško da utvrdite da Jarac “švrlja” jer uopšte nije dobar u skrivanju i pretvaranju. Pisaće mu na čelu šta se dešava!

Vodolija
Nikada neće Vodolija priznati da vas vara, možda će se vaša veza završiti, ali će ona iz nje izaći i dalje noseći tajnu.

Ribe
Tiho i podmuklo, Ribe će vas varati sa osmehom na licu i ugađati vam, jer nema šanse da priznaju da su u svom savršenstvu uradile nešto pogrešno.