Kako je JELISAVETA ORAŠANIN izgledala u venčanici saznali smo zahvaljujući devojci MILOŠA BIKOVIĆA (FOTO)

Jelisaveta Orašanin
Instagram/jagodenamagli

Pitamo se da li je Aglaja Tarasova znala da su mladenci zabranili da se na društvenim mrežama objavljuju fotografije sa svadbe, ili je svesno prekršila pravilo?!

Večeras nova epizoda @vojna_akademija #vojnaakademija3 #vojnaakademija #serija #vojna#onset#behindthescenes

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) дана

Srpski košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin venčali su se juče pred matičarem u jednom restoranu na Topčideru, gde je upriličeno i svadbeno veselje. Oni su za taj događajo dredili stroga pravila koja su podrazumevala da gosti ne smeju da objavljuju fotografije sa svadbe na društvenim mrežama. Ipak, neki su se oglušili o to!

Nismo ni sumnjali da će među zvanicama biti i glumac Miloš Biković, ali smo se možda malo iznenadili kada smo saznali da je na ovo venčanje poveo i svoju devojku, rusku glumicu Aglaju Tarasovu. To se ispostavilo kao odličan potez za sve nas koji smo izgarali od želje da vidimo kako izgleda mlada.

Aglaja je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj vidimo da je Jelisaveta imala veoma provokativnu venčanicu, a nije da nismo tako nešto od nje i očekivali! Haljina ima dubok dekolte i veliki izrez do vrha butine. Dizajnirao je jedan poznati domaći dizajner.

@jagodenamagli happy and beautiful bride ❤ #loveandhappiness

Објава коју дели Аглая Тарасова 23 y.o ?? (@aglayatarasova) дана