“KAKO JE ONA SA NJIM?”: Evo zašto dobre žene uvek na kraju završe sa LOŠIM MUŠKARCIMA!

devojka
pixabay.com

Večno pitanje "pa kako je ona završila s njim" nema jednostavan odgovor, jer ipak se radi o razmišljanjima koja nisu racionalna…

 

Ako se uporno pitate kako je vaša dobra prijateljica završila s tipom kojeg vi ne biste ni štapom dirali, a najradije bi ga potpuno zaobišle, znajte da odgovor nije jednostavan i da se takva situacija vrlo lako može dogoditi i vama.

Primera radi, stav da više nema dobrih slobodnih muškaraca i da pravog zapravo nikad neće naći – mnoge žene natera na spuštanje kriterijuma, a sve kako ne bi izgubile muškarca za kojeg misle da bi mogao da bude dobar.

Neke žene nikad nisu ozbiljno razmišljale o tome kakav im muškarac zapravo treba, tako da ni uz najbolju volju ne mogu da pronađu nekoga ko će im odgovarati. Stoga, najozbiljnije razmislite o tome koje ste eventualne kompromise spremni da napravite i napravite sliku muškarca koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Naravno, ima i onih naivnih duša koje u svakom pronalaze nešto dobro, pa će sve loše strane partnera zanemariti u veri da će ga tokom vremena promeniti.