Kako koji horoskopski znak reaguje na kraj ljubavne veze

Ovako se ponašaju horoskopski znaci kada izađu iz romanse!

Ovan

Dosada je ono što ubija veze jednog Ovna. Vatreni i siloviti, tako se mogu pretvoriti u kamen. Oni vole ili adrenalinske talase ili nove ljubavi. Savladavanje prepreka u ljubavi za Ovnove predstavlja najveće uzbuđenje. Ako želite da zadržite svog Ovna, uvek morate imati malu skrivenu stranu ličnosti koju će on otkrivati. Pokažite divlje uzbuđenje prema svim novim avanturama, čemu je on sklon. Glas razuma ostavite za kasnije kako vas ne bi zatekle optužbe da mu niste dovoljna podrška. Ovan će uporno pokušavati da održi vibracije i unosi novine u odnos, a ukoliko ne uspe u tome, porušiće sve pred sobom dok bude jurio u potrazi za novim uzbuđenjima. Ako duboko povredite Ovna, možete očekivati hladan tuš – vaš vatreni ljubavnik pretvoriće se istog trenutka u glečer.

Bik

Treba puno vremena da bi Bik odustao od veze i oprostio se od gubitka. Ipak, kada jednom odluči da prekine, za njega nema povratka na staro. Bikovima je vrlo teško da priznaju da su pogrešili u vezi sa partnerom, ali nisu baš najbolji u procijenjivanju karaktera. Kao individue, oni su uvek iskreni, direktni i vole istinu, pa pretpostavljaju da su i svi drugi takvi, čak i kad ih partner obmanjuje. Kada Bik otkrije da je ljubavnik manje iskren, još uvek se hvata za slamku nade.

Blizanci

Oni završavaju vezu kada im dosadi ili kada partner postane previše emotivno zahtevan. Iako može izgledati da se veza završila odjednom, Blizanac će, bez svake sumnje, biti nesretan dugo vremena. Jednom doneta, odluka o prekidu je neopoziva i bivši ljubavnik za njih više ne postoji. Ako partner prekine vezu, Blizanac će biti duboko nesiguran. Ipak, navući će masku zarazne, opijajuće samouverenosti u potrazi za ekskluzivnom srodnom dušom.

Rak

Konfuzija između emotivnih potreba i ljubavi može dovesti do problema u vezama Rakova. Potrebno je da upoznaju sve svoje emotivne potrebe pre nego što se ozbiljno vežu za jednog partnera. Često osećaju da nisu dovoljno voljeni i vezuju se sve čvršće, poriču da partner pokazuje nezainteresiranost. Nažalost, kako veza postaje problematična, Rak se sve više i dublje veže, što razdvajanje čini vrlo teškim. Ako je partner neveran, mogu reagovati ljubomorno, povremeno čak i agresivno, jer je njihov bol nezamislivo jak. Rak koji oseća da nije voljen može krenuti u potragu za ljubavnom pažnjom. Ne vole razdvajanja, pa tako, čak i ako su nezadovoljni u odnosu, mogu završiti u braku sa tim partnerom.

Lav

Kad Lav poželi da okonča vezu, partner mu je najčešće još uvek potreban kao prijatelj, ali ne i kao ljubavnik. Ovakav odnos vodi ka raskidu ukoliko je partner nezadovoljan situacijom. Uobičajena je navika Lavova da zadržavaju sve bivše partnere kao prijatelje. Lav ne spada u one znakove koji će partneru jasno pokazati da je kraj, delom i zbog toga što je suviše ponosan. Zbog toga pojedini Lavovi izbegavaju svoje partnere ili se ponašaju prema njima loše, nadajući se da će partner sam otići. Tada oni mogu da napišu celu istoriju ponovo, pretvarajući se da se ništa nije desilo – ni raskid, ni veza, uostalom.

Devica

One su vrlo lojalne i pokušaće da izbegnu kraj svojih dugih veza ili braka kad god je to moguće. Takođe, Device ne podnose odustajanje niti žele da priznaju da su se predale. Neke će se predati poslu ako su nezadovoljne vezom pre nego što će racionalno sagledati svoj emotivni gubitak. Imaju tendenciju da ostanu zaglavljene u rutini, osim ukoliko ih okolnosti ne prisile na promenu. Kada konačno usmere svoje snage na promenu, vrlo dobro se adaptiraju. Ipak, retko lažu sebe u propaloj vezi ili braku. Ako senzibilna komunikacija ne donosi rešenje problema, ili je pak ugrožen Devičin osećaj za fer-plej – prekid je jasna i konačna odluka. Device ne možete izmanipulisati da biste tako započeli vezu nakon prekida, one se ne upuštaju u iste priče dva puta.

Vaga

Kada je Vaga odbačena, ekstremno je demolirana. Ipak, brzo će preduzeti akciju koja bi trebalo da je povrati iz razočaranja. Uradiće sve što najbolje zna i ume kako bi ponovo zavela svoju ljubav.

Škorpija

Škorpija može imati ljubavnu aferu iz samo dva razloga – da ubrza svoju karijeru, to jest da, ukoliko može, lakše ostvari specifični cilj (nakon što ostvari moć nad nekim), ili zbog toga što joj je seksualni život u braku krenuo naopako. Ona može da privuče novog partnera uz vrlo malo napora, čuvajući svoje emocije; zato joj ni raskidi ne padaju teško. Ako je Škorpija odbačena, postaje veoma osvetoljubiva, odmah stupa u akciju ili čeka svoj ubojiti trenutak – ona nikad ne zaboravlja i vrlo retko oprašta.

Strelac

Ako je partner suviše zahtevan ili posesivan, Strelac će brzo odjahati u sumrak. Strelac je veoma društven i žudi za uzbuđenjima, te lako može imati dobru staru opuštenu aferu ako veza postane monotona. Traga za partnerom koji će probuditi njegovu strast i koji će mu u svemu pružati podršku. Ne podnosi snobove koji kritikuju njegove odluke i lako se opredjeljuje za one partnere koji ispunjavaju njegove kriterijume.

Jarac

Tipičan Jarac ne upušta se u veze za jednu noć ili u površne odnose. Čini sve što može da bi veza funkcionisala na najbolji mogući način. Kad odnos postane problematičan, Jarac instinktivno daje sve od sebe i utrošiće više vremena od bilo kog drugog znaka Zodijaka pre nego što odustane. On je odan partneru i deci i odbija ga i sama pomisao na razvod. Ipak, kad odluči da završi sa vezom, kraj je konačan i iznenadan. Ako ga partner vara, Jarac će se potruditi da ga ponovo sedini sa porodicom i decom. Oni koji i pored toga nastave sa svojim avanturama – mogu očekivati da će njihov Jarac postati vrlo gadan!

Vodolija

Vodolije bi više od svega željele da budu odane jednom partneru. Ipak, potražiće drugog ukoliko ih radoznalost odvede u tom pravcu. Vole da dominiraju u svakoj vrsti odnosa, baš kao što se čuvaju od svih zastrašujućih emocija. Neće tolerisati posesivnost. Kako Vodolije preziru sukobe, pokušaće da suptilno manipulišu partnerom dok ne budu spremne da same raskinu neželjeni odnos.

Ribe

Ribe mogu da uđu u drugu vezu, a da čak i ne primete šta im se dešava. Mnoge Ribe konstantno idu od jednog partnera do drugog, nadajući se da će tako razbiti svoje sumnje (pa i tada za vrlo kratko vreme) u to da li su zaista voljene. Riba može nestati iz jedne veze bez nekog očiglednog razloga, iako još uvek voli svog partnera kao prijatelja, ali više nije zaljubljena u njega. Čak ni ona sama ne mora znati pravi razlog za raskid – jednostavno su se udaljili, šta god da je razlog. Ali najveća tragedija za Ribe je to da budu napuštene od strane ljubavnika kome više nije stalo do njih. Okončati vezu sa Ribom – to zahteva jake razloge i čelične živce. Ona će biti vezana za partnera, nesposobna da shvati da je veza gotova i ubijeđivaće sebe da će već nekako sve ponovo biti u redu. Bivši partner Riba možda će morati preduzeti ekstremne mere da bi se spasio bolnog emocionalnog haosa koji Ribe mogu da kreiraju u takvim situacijama.loading...