KAKO LI JE SAMO REAGOVAO?! Vilijam i Kejt rekli osmogodišnjem sinu VEST koja će mu život PROMENITI IZ KORENA

Mali princ Džordž tek je napunio osam godina, ali već se zna šta mu donosi budućnost. Nakon svoje prabake Elizabete, dede Čarlsa i oca Vilijama on bi trebalo da postane kralj Velike Britanije.

Printscreen BBC

Njegova porodica mu to nije otkrila do njegovog sedmog rođendana, a autor Robert Lejsi u novom poglavlju svoje knjige “Battle of Brothers” tvrdi da su princ Vilijam i Kejt Midlton objasnili sinu šta ga čeka, iako nije poznato kada i kako se to tačno dogodilo.

“Možda će nam jednog dana Džordž to sam ispričati. Ipak, veruje se da su otprilike oko njegovog sedmog rođendana, u leto 2020. njegovi roditelji odlučili da malom princu detaljnije objasne njegove buduće dužnosti”, navodi Lejsi.

Dodaje da Vilijam kao otac pokušava svom sinu da obezbedi normalno detinjstvo i omogući monarhiji da ide u korak sa modernim vremenima.

Prošle godine jedan kraljevski stručnjak tvrdio je kako je Džordž svestan da se ‘razlikuje’ od svoje sestre i brata jer je često provodio vreme nasamo sa svojim dedom, princom Čarlsom, i prabakom, kraljicom Elizabetom.

OPET SKANDAL SA MEGAN I HARIJEM?! Dobili bebu, Britanci zanemeli kada su čuli KOJE IME SU DALI BEBI