Kako nas je napustala, ostaje velika misterija: Na današnji dan napunila bi 39 godina

Britani Marfi
wikipedia

Britani Marfi bila je američka glumica i pevačica.

 

Foto:Britani Marfi /wikipedia, Rob Chandler

Na današnji dan ona bi napunila 39 godina. Majka Šeron bila je irsko-istočnoevropskog porekla, a otac je bio Italijan. Roditelji su se razveli ubrzo nakon njenog rođenja, a kasnije je s ocem imala malo kontakta.

Od 1995. do dana kad je umrla ostvarila je tridesetak uloga. Partneri su joj bili Anđelina Džoli, Dakota Fening i Eminem između ostalih. Najpoznatija je po filmovima: “Upravo venčani” “Sin City”, “Prekinuta mladost”, “Osam milja”, “Devojke iz visokog društva”.

Britani je bila u vezi sa Eštonom Kučerom, da bi se 2005. verila s producentom Doom Makalusom. Ipak, nakon godinu dana okončali su veridbu. 2007. se udala za Sajmona Mondžeka.

Poslednje tri i po godine njihovog braka živeli su u zajednici sa Britaninom majkom u istoj kući.

Početkom dvehiljaditih Britani je toliko smršala da su mnogi posumnjali da je postala zavisnica od droge.

Glumica Britani Marfi umrla je u svojoj 32. godini, usled akutne upale pluća kombinovane sa anemijom i opštom oslabljenošću organizma usled korišćenja raznoraznih medikamenata. Pet meseci kasnije preminuo je i njen suprug, osam godina stariji Sajmon Mondžek, pod istim okolnostima: takođe, kombinacija anemije i upale pluća.

 

Foto: Grob Britani MArfi /wikipedia, Taph Madison

U tadašnjem lekarskom izveštaju stoji kako je umrla od upale pluća i anemije. O smrti Britani Marfi postoji toliko teorija da ih je teško nabrojati, a neke su neverovatne. Mnoga pitanja ostala su bez odgovora i mnogo je onih koji na ta pitanja žele da dobiju odgovore.

U zadnje vreme po društvenim mrežama ponovo se pojavljuju razne teorije i nagađanja. Ljudi jednostavno žele da saznaju istinu i smatraju da nije pošteno da se ovaj tajanstveni slučaj ne ispita do kraja.

S obzirom na to da je i njen suprug preminuo na isti način govorilo se o ubistvu, a između sumnjivih osoba našla se i njena majka. Jedan medij je tvrdio kako je komunicirao sa preminulom glumicom i objasnio da je u braku sa Sajmonom bila potčinjena, iskorišćena i izmanipulisana.

Ipak, i dalje nema odgovora na pitanje šta je ubilo mladu glumicu.loading...