Kako se vaš horoskopski znak ponaša na Fejsbuku

Neminovno, Fejs je naša svakodnevica :)

Ovan

Vaša profilna fotografija: Vaša profilna fotografija pokazuje vas u najboljem izdanju. Nije važno gde ste i šta radite, vaša fotografija pokazuje kako ste aktivni i verovatno odražava ono što vas trenutno veoma zanima.

Aplikacije: Verovatno ste član mnogih grupa i imate aktivnih aplikacija koje govore mnogo o vama, jer na taj način ispunjavate svoju želju da podelite delić sebe s drugima.

Bik

Vaša profilna fotografija: Vaša fotografija demonstrira ljubav prema fizičkim stvarima. Vrlo verovatno i prirodu. Kao ljubitelj prirode verovatno je da ste na profilnoj fotografiji okruženi drvećem, morem ili planinama.

Aplikacije: Bikovi vole prirodu, dobru zakusku i novac. Vaše aplikacije su nešto tipa „Koja ste pustinja?!”

Blizanci

Vaša profilna fotografija: Navikli ste na aktivan život, toliko aktivan da niste imali vremena ni da postavite novu fotografiju. Ali ako imate sliku profila velike su šanse da vas prikazuje u razgovoru s drugima, ili kako na neki način komunicirate s nekim.

Aplikacije: Volite da znate šta se događa u vašem okruženju. Aplikacije koje vam odgovaraju su vizuelni godišnjaci, i sl.

Rak

Vaša profilna fotografija: Sramežljivi rakovi, verovatno na profilu imate svoju fotografiju iz detinjstva ili nekog člana porodice kojeg najviše volite. 

Aplikacije: Volite poučne aplikacije, Hug Me ili neke druge koje odražavaju vaše raspoloženje.

Lav

Vaša profilna fotografija: Vaša profilna fotografija prikazuje sve vaše atribute. Na njoj izgledate savršeno.

Aplikacije: Lavovi vole poklone pa je aplikacija Gifts za njih i sve druge aplikacije u kojima imaju priliku da se dokažu.

Devica

Vaša profilna fotografija: Bilo vam je potrebno vreme pre nego što ste postavili fotografiju jer ste hteli da bude ona prava. Jednom kada ste je izabrali verovatno ste na njoj sa svojim ljubimcem i sl.

Aplikacije: Vi ste praktičan znak, pa volite jednostavne aplikacije, a posebno zelene. Growing Gifts, nahrani ljubimca i slične su za vas.

Vaga

Vaša profilna fotografija: Vama ne treba mnogo da biste pronašli savršenu fotografiju za profil. Volite lepotu i stil, pa većina vaših fotografija mogu biti i slike profila. Ipak, ako ste u vezi na njoj ste s partnerom, jer kakav bi to bio profil bez vašeg dragog.

Aplikacije: Ne možete se nagledati lepote, mode i romantike, pa su vaše aplikacije „Koja si lepotica?” „Koji si lik iz bajke?” i sl.

Škorpija

Vaša profilna fotografija: Zbog vaše misterioznosti, verovatno na profilnoj fotografiji uopšte nećete biti prepoznatljivi. A ako ipak stavite svoju fotografiju ona će biti seksepilna.

Aplikacije: Volite dinamiku pa vam Mafia Wars vam odgovara.

Strelac

Vaša profilna fotografija: Vaš pustolovni duh se može videti na vašoj profilnoj fotografiji. Verovatno ste u nekoj stranoj zemlji ili na putu prema nekom uzbudljivom mestu.

Aplikacije: Volite da putujete, pa su aplikacija za vas „Vladajte Karibima”, „Putujući mozak” i sl.

Jarac

Vaša profilna fotografija: Vaša vas fotografija prikazuje kao odgovornu osobu.

Aplikacije: Važno je da znate kako vas neko doživljava pa volite aplikacije tipa „Uporedi”. Vodolija

Vaša profilna fotografija: Niko se ne bi iznenadio da umesto fotografije bude grafika ili slogan nečega za što se trenutno zalažete.

Aplikacije: Verovatno koristite one aplikacije koje vas dodatno povezuju s prijateljima ili se učlanjujete u grupe koje podupiru neke humanitarne svrhe.

Ribe

Vaša profilna fotografija: Vaša profilna fotografija je vrlo maštovita i kreativna, a možda se na njoj ni ne prepoznaje da ste to vi. Možda ćete umesto sebe staviti neki spiritualni simbol ili nešto slično.

Aplikacije: Nema aplikacije koja vam se ne sviđa, a najdraže su vam one koje vas odvlače od stvarnosti i vode u svet mašte.