KAKVA KRALJICA! Džesika Alba objasnila šta znači biti posvećena MAJKA

Glumica Džesika Alba kaže da se njeno roditeljstvo razlikuje od načina na koji je ona bila vaspitana. Ona, naime, odlazi na terapiju sa svojim prvorođenim detetom, 10-godišnjom ćerkom Onor Voren.

printscreen

Ona je odlučila da na terapiju krene sa ciljem da “nauči da joj bude bolja majka i da bolje komunicira sa njom”, piše Holivud riporter, a to nije bilo najbolje rešenje u vreme kada je ona odrastala.

Neki ljudi misle, kao i neki u mojoj porodici, da treba da pričaš sa sveštenikom i to je to. Ne mogu da se osećam opušteno ako pričam sa njim o svojim osećanjima – objasnila je glumica.

Nisam odrasla u okruženju gde možeš da pričaš o tim stvarima. Jednostavno bismo to zaboravili i nastavili da živimo dalje… Tako da ja pronalazim mnogo inspiracije samo u razgovoru sa svojom decom – dodala je.

Poznata mama troje dece i njen dugogodišnji muž Keš Voren žele da ostvare dobru komunikaciju sa svojim devojčicama, koje uskoro postaju tinejdžerke, ali bez drame.

Ja jednostavno nisam emocionalno spremna za tinejdžersko doba ili bilo šta drugo, kao što su hormoni i prve ljubavi – objasnila je u šou voditelja  Džimija Falona.

Ne ohrabrujem dramu, tako kažem, ‘Onor, nije prikladno u tvojim godinama da imaš dečka. To čak uopšte i nema smisla. Ti si u petom razredu. Šta uopšte ti planiraš? – rekla je.

Ona na to reaguje sa: ‘Ali mama’… I voli da priča o drami. Ja kažem, ‘Onor, mi stvarno ne volimo dramu’, a ona će na to ‘Mama, ali ja volim dramu!”