KAKVA MASKA! Na slici NIJE Džudi Garland nego slavna holivudska glumica – da li je prepoznajete? (VIDEO)

Objavljen je prvi trejler za dugoočekivani film o holivudskoj legendi Džudi Garland koju će na velikom platnu oživeti Rene Zelveger.

Promo

Kasne jeseni 1968. godine Džudi stiže stiže u Veliku Britaniju na petonedeljnu turneju kako bi nastupala na seriji rasprodatih koncerata u londonskom noćnom klubu The Talk of the Town.

Radnja filma smeštena je 30 godina nakon filma Čarobnjak iz OZ-a koji je lansirao Džudi među zvezde Holivuda. Džudi ne može da radi u Americi, a da bi se brinula o svojoj deci mora da otputuje i zaradi novac, što joj najteže pada upravo jer je razdvojena od svojih
mališana.

Film prati legendu pred petim brakom, u poslednjoj godini života pre nego što se slučajno
predozirala 1969. u svojoj 47. godini.

Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina (i dve nominacije za filmove Dnevnik Bridžit Džouns i Čikago) već izgleda fenomenalno u ulozi jedne od najvećih zvezda iz sveta zabave Zlatne ere Holivuda Džudi Garland.

“Snimanje ovog filma bilo je zaista magično. Oduvek sam se divila Džudi Garland i bilo mi je zadovoljstvo da učim o ovoj veličanstvenoj ličnosti. Bila je duhovita i zanimljiva. Kada saznate kako je nekim ljudima teško da nastave život i rad u određenim situacijama, osetite poštovanje i saosećanje. Posebno u vremenu kada žene nisu držale sve konce svog života u svojim rukama”, izjavila je Rene.

Rene je tokom snimanja svakog dana provodila po dva sata u pripremama za ulogu, koje
su uključivale prostetiku, sočiva, perike uz kostime i šminku.

U filmu će pored nje glumiti i Jessie Buckley (Rat i mir), Finn Wittrock (Američka horror priča) u ulozi njenog petog i poslednjeg muža i Michael Gambon (Hari Poter). U ulozi
njene dece gledaćemo Gemma- Leah Devereux (u ulozi mlade Lajze Mineli) i Belu Remsi
(Bella Ramsey) – koju naša publika pamti kao Lijanu Mormont iz Igre prestola.

Film DŽUDI režirao je Rupert Gold, poznat našoj publici po filmovima Kralj Čarls III i Istinita priča. Scenario je na osnovu pozorišne predstave – mjuzikla End of the Rainbow (Peter Quilter) napisao Tom Edž (Kruna).

Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 26. septembra.