KAKVA POSLASTICA! Omiljena pesma fanova S.A.R.S-a dobija ekranizaciju (VIDEO)

SARS
Promo

Pesmom „Pepeo“ bend nastavlja sa predstavljanjem svog aktuelnog „Poslednjeg albuma“ objavljenog u maju pod Dallas Records/Lampshade Media etiketom.

 

– Koreni pesme ‘Pepeo’ sežu do samih početaka rada grupe S.A.R.S. Snimanjem „Poslednjeg albuma“ sazrelo je vreme i za dovršetak pesme. ‘Pepeo’ se izdvojila kao favorit albuma i našla put do publike na koncertima, pa smo odlučli da za nju snimimo i spot. Da bude u skladu sa stažom pesme, izradu spota smo poverili Vladimiru Miloševiću iz Studia Frame, koji je bio zadužen za većinu spotova s početka karijere grupe S.A.R.S. – poručili su članovi benda.

Bend S.A.R.S. iza sebe ima šest studijskih i jedan live album, a ovo im je 21 videospot, dok spotovi „Buđav lebac“, „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“, broje milione pregleda na YouTube, a poslednji za singl „Glupost“ s bendom Ničim izazvan za sada ima gotovo 600 hiljada pregleda.

Pored ovih uspeha, bend može da se pohvali još jednim, a to je treća po redu MTV nominacija u Best Adria Act kategoriji. Glasanje za ovu i sve ostale MTV EMA nagrade odvija se na ovom linku i trajaće do subote, 5. novembra u ponoć.