KAKVA VEST ZA LJUBITELJE TRILERA! Snima se serija po HIT ROMANU, jednu od glavnih uloga igraće SRPSKA GLUMICA

Za ljubitelje skandinavskih trilera i sve koje je oduševio roman Čovek od kestena stižu sjajne vesti!

Pixabay.com

Seren Svejstrup, majstor trilera koji je svojom jedinstvenom veštinom pisanja hipnotisao čitaoce širom sveta, uskoro će nas obradovati nastavkom jedne od najčitanijih knjiga 2019. godine u svetu i kod nas! Čovek od kestena proglašen je za jednu od najboljih i najjezivijih knjiga ovog žanra.

Promo VUlkan

Roman je preveden na više od petnaest jezika, prodat u višemilionskom tiražu, a u Srbiji, u izdanju Vulkan izdavaštva, bio je najčitanija knjiga u 2019. i najprodavaniji naslov na Beogradskom sajmu knjiga prošle godine.

Nastavak knjige i TV serija u produkciji Netflix-a biće objavljeni na jesen 2021. godine!

Snimanje je počelo u Kopenhagenu. Kao i roman, serija će biti psihološki triler koji se svrstava u žanr nordijskog noara, a jednu od glavnih uloga tumači nagrađivana glumica srpskog porekla Danica Ćurčić.

Sve je počelo jednog jutra u mirnom predgrađu Kopenhagena, kada je policija pronašla telo ubijene žene. Stanovnici su sada u strahu od nemilosrdnog ubice čiji je potpis lutka napravljena od šibica i dva kestena, koju ostavlja na svakom mestu zločina. Dok proučavaju tragove, forenzičari će doći do šokantnog otkrića: otisak prsta pripada devojčici koja je nestala godinu dana ranije i koju su smatrali mrtvom.

Dok čekamo seriju i nastavak knjige, ukoliko u svojoj biblioteci još nemate roman Čovek od kestena, sada je pravi trenutak da ga kupite! Knjigu možete naručiti putem sajta www.vulkani.rs ili kupiti u omiljenoj Vulkan knjižari.