KAKVI CAREVI! Dženifer Aniston i njen bivši objasnili šta znači ostati u dobrim odnosima i NAKON RAZVODA (FOTO)

Pretpostavljamo da su oni ostali u najboljim odnosima.

Dženifer Aniston
Beta

Dženifer je tek aktivirala Instagram, a ujedno je uspela da izazove mnogo komplikacija svim korisnicima koji koriste ovu aplikaciju jer je na stotine hiljade ljudi pohrlilo da prati zvezdu koja do juče nije imala profil na ovoj društvenoj mreži.

Prva objava joj je bila fotografija sa kolegama iz popularne serije “Prijatelji”, sa kojima je sada prijatelj i na Instagramu, piše Womenshealthmag. Za samo osam sati njena fotografija je prikupila oko 250.000 lajkova, a na njen potez nije ostao imun ni bivši muž Džastin Teru.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

On je na njenom profilu ostavio komentar “Woot-woot” i stavio haštag #first (prvi). Par se rastao u februaru 2018. godine nedugo posle treće godišnjice braka. Ovo nije prvi put da Džastin pokazuje ljubav prema bivšoj ženi na društvenim mrežama.

Na njen rođendan on je objavio njenu fotografiju uz tekst: “Srećan rođendan žestokoj ženi. Koja žestoko voli, žestoko je ljubazna i žestoko zabavna. Volim te, B.“.

Ovo dvoje su postali bivši za primer. Jedva čekamo da vidimo šta će sledeće Dženifer da objavi i kakva će biti reakcija Džastina na njene fotografije.