KAKVI STE U SEKSU?! Mesec rođenja otkriva vaše EROTSKE MISLI I SPOSOBNOSTI

Evo šta kaže svaki mesec - ko je kakav?

Seks
Pixabay.com

Mesec rođenja može vam otkriti kakvi ste u seksu!

Ukoliko vas kopka kakav će neko biti u seksu, znate koje pitanje treba da mu postavite, a evo šta kaže svaki mesec ko je kakav:

Januar

Veoma ste perverzni. Najviše volite da eksperimentišete u krevetu. Sa vama nikada nije dosadno, a seks je sve samo ne monoton. Niste sebični.

Februar

Strastveni i obožavate avanture. Seks za jednu noć za vas je veoma primamljiva ponuda, ali isto tako vođenje ljubavi sa osobom koju volite prestavlja vaš najveći užitak.

Mart

Vi najviše volite intezivan i prvržen seks. Ono što vam je možda i najvažnije jeste da vaš partner bude zadovoljan i zadovoljen. Najveći poraz za vas predstavlja ako osobu koju vole ne dovedete do vrhunca.

April

Intezivan i strastven seks i vas, takođe, opisuje. Ono što može predstavljati problem osobi koja je sa vama – partner vam dosta brzo dosadi, kao i seks sa istim. Volite da probate što više, tako da ste skloni prevari.

Maj

Vama je bitan ambijent i prostor gde vodite ljubav. Najviše uživate u seksu sa osobom sa kojom se osećate blisko i ugodno. Tada je seks vrlo senzualan i strastven. Vi se dosta trudite oko zavođenja.

Jun

Vi ste jako interesantni. Obožavate „dirty talk“ i to je ono što vas loži. Telefonski seks i seksi poruke za vas predstavljaju svakodnevnicu. Volite da isprobavate razne poze i veoma ste znatiželjni.

Jul

Vaše srce za početak MORA biti osvojeno. Samo tako pružićete partneru seks iz snova. Uvek se trudite da zadovoljite voljenu osobu i to vam je najvažnije.

Avgust

Vaš ego je lako povrediti. Uopšte ne volite da vam neko priča šta treba da radite u krevetu. Vi ste ili sebični ili velikodušni. Ono što bi bilo poželjno da naučite je da saslušate druge. Niste uvek u pravu.

Septembar

Opušteni i strastveni – to je ono što vas opisuje. Ali, to sve dolazi tek kada steknete poverenje u vašeg partnera. Tek onda u potpunosti uživate. Emotivni ste.

Oktobar

Ovde nema mnogo toga da se kaže osim da je za vas najdraži seks – romantičan i nežan, spor i senzualan.

Novembar

Vama odgovara uzajamna posesivnost. Obožavate strastveni seks, prepun eksperimenata.

Decembar

Veoma ste kreativni. Volite igranje uloga, kao i seksi priče. Vas je teže osvojiti i seks smatrate kao jednu veliku zabavu.