KAKVO IZNENAĐENJE! Kreće nova sezona PINKOVIH ZVEZDICA i u njoj nešto što do sada NIKADA NISMO VIDELI (VIDEO)

Tokom prethodne četiri sezone "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region. Jubilarna peta sezona vraća upravo neke od vaših omiljenih zvezdica na veliku scenu ovog fenomenalnog šou programa.

Pinkove zvezdice
Youtube screenshot

“Pinkove zvezdice – All Star” spojiće neke od najboljih takmičara iz prethodne četiri sezone. Zvezdice uz čije ste nastupe i glasove tokom prethodne četiri godine plakali, smejali se, a pre svega ludo zabavljali, videćete ponovo na sceni “Pinkovih zvezdica” u petoj sezoni koja okuplja one najbolje.

Posle četiri godine, pred petočlanim žirijem zapevaće: Valentina Mec, Isidora Mitić, Lena Stamenković, Dunja Jeličić, David Radosavljević, Pavle Vasiljević, Mateja Vukašinović i Igor Lazarević.

Učesnici druge sezone koji će se pojaviti u emisijama “Pinkove zvezdice-All Star” su: Antonija Gigovska, Darija Vračević, Nika Purić, Uroš Stanković, Žarko Pribaković, Veljko Čačić i Toma Milovanović.

Vaše omiljene zvezdice iz treće sezone takmičiće se ove godine: Katarina Radulović, Bojana Radovanović, Marina Stanković, Tatjana Savatić, Komnen Vuković, Sergej Pajić, David Marković i Todor Kitanović.

PROMENE U “PINKOVIM ZVEZDICAMA”: Milan Stanković NAPUŠTA žiri, umesto njega dolazi drugi MILAN

Prošlogodišnji takmičari Teodora Marković, Ivana Dimkovski, Teodora-Tara Stojanović, Ljiljana Plavšić, Tomislav Božović i Petar Bulatović dobili su priliku da i u ovoj sezoni predstave svoj talenat regionu.

I kroz petu sezonu će najveća podrška Zvezdicama na sceni biti Marijana Mićić, koja već četiri godine uživa u radu sa najtalentovanijom decom na Balkanu.

– Iskoristiću priliku da najavim jubilarnu petu sezonu, to je naš mali-veliki jubilej. Najzanimljivije je da ova godina neće biti ista. Dakle, u ovoj sezoni će se pojaviti najbolje zvezdice uz prve četiri sezone. Sada sam prvi put sela u ovu crvenu stolicu, i super je osećaj iz te perspektive i dobro se čovek oseća na toj visini. Ali, ne bih menjala svoje mesto na sceni nikada – rekla je Marijana za emisiju “Premijera” na snimanju promotivnog videa za petu sezonu “Pinkovih zvezdica”.

Ne propustite najuzbudljiviju sezonu vašeg omiljenog šou programa, “Pinkove zvezdice-All Star” koja će uskoro početi da se emituje na TV Pink.