“Pinkove zvezdice – All Star” spojiće neke od najboljih takmičara iz prethodne četiri sezone. Zvezdice uz čije ste nastupe i glasove tokom prethodne četiri godine plakali, smejali se, a pre svega ludo zabavljali, videćete ponovo na sceni “Pinkovih zvezdica” u petoj sezoni koja okuplja one najbolje.

Posle četiri godine, pred petočlanim žirijem zapevaće: Valentina Mec, Isidora Mitić, Lena Stamenković, Dunja Jeličić, David Radosavljević, Pavle Vasiljević, Mateja Vukašinović i Igor Lazarević.

Učesnici druge sezone koji će se pojaviti u emisijama “Pinkove zvezdice-All Star” su: Antonija Gigovska, Darija Vračević, Nika Purić, Uroš Stanković, Žarko Pribaković, Veljko Čačić i Toma Milovanović.

Vaše omiljene zvezdice iz treće sezone takmičiće se ove godine: Katarina Radulović, Bojana Radovanović, Marina Stanković, Tatjana Savatić, Komnen Vuković, Sergej Pajić, David Marković i Todor Kitanović.

PROMENE U “PINKOVIM ZVEZDICAMA”: Milan Stanković NAPUŠTA žiri, umesto njega dolazi drugi MILAN

Prošlogodišnji takmičari Teodora Marković, Ivana Dimkovski, Teodora-Tara Stojanović, Ljiljana Plavšić, Tomislav Božović i Petar Bulatović dobili su priliku da i u ovoj sezoni predstave svoj talenat regionu.

I kroz petu sezonu će najveća podrška Zvezdicama na sceni biti Marijana Mićić, koja već četiri godine uživa u radu sa najtalentovanijom decom na Balkanu.

– Iskoristiću priliku da najavim jubilarnu petu sezonu, to je naš mali-veliki jubilej. Najzanimljivije je da ova godina neće biti ista. Dakle, u ovoj sezoni će se pojaviti najbolje zvezdice uz prve četiri sezone. Sada sam prvi put sela u ovu crvenu stolicu, i super je osećaj iz te perspektive i dobro se čovek oseća na toj visini. Ali, ne bih menjala svoje mesto na sceni nikada – rekla je Marijana za emisiju “Premijera” na snimanju promotivnog videa za petu sezonu “Pinkovih zvezdica”.

Ne propustite najuzbudljiviju sezonu vašeg omiljenog šou programa, “Pinkove zvezdice-All Star” koja će uskoro početi da se emituje na TV Pink.loading...