KAO DVA ROGA U VREĆI: Evo koji znakovi zodijaka NIKAKO ne idu u PARU

Blizanci, držite se što dalje od Škorpije!

Horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Svaki znak Zodijaka ima bar jednog “neprijatelja” među horoskopskim znakovima, odnosno jedan znak sa kojim se nikako ne slaže. Sa tim znakom ne treba da ima nikakva posla, a naročito ga ne treba birati za partnera!

Koji je vaš zodijački “neprijatelj”?

Ovan
 

Vi ste suviše impulsivni da biste mogli normalno da funkcionišete sa Jarcem. On je suviše uporan i promišljen. Ovan Jarac osuđeni su na konstantnu svađu, a vi ćete se osećati kao da vas Jarac neprestano vuče nazad i ometa u svemu. Sa druge strane, Jarac će biti ubeđen da vršite preveliki pritisak na njega.

Bik
 

Vodolija će vam pokidati sve živce! Vi ste izuzetno tvrdoglavi i uporni, retko možete da sagledate stvari iz drugog ugla, uočite nove mogućnosti i nađete nove načine da rešite postojeće probleme, dok Vodolije rade upravo to. One imaju rešenje za svaki problem, a vi njihovu kreativnost vidite kao provokaciju, a oni vašu reakciju kao odbijanje. Veliki jaz stoji između Bika i Vodolije, pa je najbolje da se jedan drugom ne približavaju.

Blizanci

Držite se dalje od Škorpije, jer nikada nećete moći da joj date ono što je njoj potrebno. Osim toga, vi ste osoba kojoj bilo ko može brzo da dosadi, kojoj je lako odvući pažnju, dok je Škorpiji potrebno puno pažnje i vremena. Osvetiće vam se za to što joj se ne posvećujete, i neće vam biti nimalo prijatno.

Rak

Svojim opsesijama brzo ćete oterati osobu rođenu u znaku Strelca. Čak iako vas se ne uplaši, Strelac nikada neće biti osoba koja ume da ceni važu pažnju i snagu vaše ljubavi.

Lav

Vrlo je mala mogućnost da uspete da razvijete lep odnos sa osobom rođenom u znaku Ribe. Iako među vama može biti jake privlačnosti, duboko emotivna Riba i samoživi Lav ne mogu da se slože na duže.

Devica

Nemojte gajiti iluzije o Vagi. Iako vam se može učiniti da ste slični i da se potpuno razumete, što više vremena budete provodili zajedno, sve ćete više shvatati koliko je to velika greška. 


Vaga

Često vam se dopadaju osobe u znaku Device, ali one definitivno nisu za vas. Teškog su karaktera na koji je nemoguće uticati. Vi ste skloni da posvetite ceo život voljenoj osobi, ali sa partnerom kao što je Devica, nema tog vremena i energije na svetu koji će vam pomoći da ostvarite san o zajedničkom životu s njom.

Škorpija

Vi živite za ljubav i strast. Čak iako vam se učini da je neki Blizanac prava osoba za vas, razmislite još jednom. Odgovornost i posvećenost koju zahtevate, u njemu nećete naći. Ni uz najjaču ljubav, uz Blizance se nikada nećete osećati prijatno, opušteno i potpuno zadovoljno.

Strelac

Možda taj Rak izgleda kao da ćete se sa njim savršeno slagati u svemu, ali to je samo vaša iluzija. Ne, on nije hrabar kako vam se čini, niti avanturista koji je vama potreban.

Jarac

Ovan? Ni ne pomišljajte! Vi, Jarčevi, vi ništa u životu ne možete da uradite bez strategija, planova i odmeravanja, a Ovan je od svega toga udaljen koliko i od Meseca! Ličnost Ovna dijametralno je suprotna vašoj. Jednostavno, Jarac i Ovan nisu spoj koji može da funkcioniše.

Vodolija

Bik će vas veoma zaintrigirati, ali ne možete dugo da “trajete” zajedno ni prijateljski, ni kolegijalno, a kamoli u ljubavi. Bik će uvek činiti da se osećate uznemireno, što nije nimalo dobro za vašu emocionalnu i mentalnu stabilnost.

Ribe

Ne petljajte se sa Lavom. Neće ni trepnuti, a zgaziće vaša nežna osećanja. Vi ste skloni fantaziranju i sanjarenju, a Lav koji je opsednut sobom i svojim potrebama neće učiniti ništa da vam te fantazije i snove ispuni. Pronađite za sebe nekog manje sebičnog i samoživog.

loading...