KAO ROBINZON KRUSO: Posle dve godine prvi put viđen u javnosti Metju Peri i izgleda OČAJNO (FOTO)

Metju Peri (49) zvezda serije ''Prijatelji'', snimljen je u javnosti prvi put nakon dve godine.

printscreen

Fotografi su ga uslikali u Njujorku, a njegova pojava mnoge je zabrinula.

Legendarni “Čendler” ulicom je šetao u prljavoj odeći, raščupan, tužnog lica, neisečenih noktiju i vidno mršaviji, piše Dejli Mejl.

Glumac je godinama unazad javno govorio o borbi protiv zavisnosti i depresiji, pa su oni koji su ga videli u ovom izdanju, zaključili da i dalje ima problema sa zdravljem.

Glumac je postao zavisnik alkohola i lekova još dok je snimao seriju ”Prijatelji”, a na rehabilitaciju je prvi put otišao još 1997. godine.

Pre šest godina otvoreno je pričao o svojim bitkama.

Snimao sam ”Prijatelje” od svoje 24. do 34. godine, bio sam u centru pažnje medija i publike, bio sam svuda. Iz perspektive javnosti, činilo se kao da sam imao sve, ali bio sam tada jako usamljen jer sam već onda bio zavisnik alkohola -rekao je.

Metju je 90-ih činio omiljenu šestorku u vrlo popularnoj seriji zajedno sa kolegama, između kojih su igrale i glumice Dženifer Aniston i Kurtni Koks.

Peri u filmu nije glumio od 2009. godine kad se pojavio u ”17 Again” sa Zakom Efronom, a među poslednjim serijama u kojima je igrao, mogli smo da ga vidimo u ”Mr. Sunshine”, ”Go On” i ”The Good Wife”, ali novijih uloga nije imao do 2017. godine.

Smiješnik na televiziji, koji je prošle godine proveo tri mjeseca u bolnici zbog puknutog crijeva, viđen je na odijeljenoj odjeći i imao je veliki trag na desnom obrazu.